Порівняння електричного та газового гриля


Опубліковано 21 Липень 2023 о 12:00

Блог Діти в місті Вінниця >  Оглядові статті >  Порівняння електричного та газового гриля


Порівняння електричного та газового гриля

Photo: grillex.com.ua


При виготовленні грилів використовуються різні матеріали. Нержавіюча сталь легко чиститься і дуже проста в догляді. Матеріал не іржавіє, безпечний для харчових продуктів і стійкий до погодних умов. Більшість грилів, особливо корпус пристрою, в основному виготовлені з цього матеріалу. Чавун вважається чудовим провідником тепла і має стабільні розміри навіть при високих температурах. Тому високоякісні грилі мають чавунну решітку, яка надає стравам типовий смужковий візерунок. Очищення займає трохи часу, але при належному догляді чавунні елементи прослужать вам все життя.

В цьому схожість двох видів гриля розходиться і далі має свої особливості. Переглянути перелік сучасних видів барбекю, які працюють на газу або від електроенергії ви можете на сайті "Гріллекс".


Характеристика електричних та газових грилів


Обидва види мають велику перевагу в тому, що приготування їжі на них не завдає шкоди здоров’ю, а смаження на вугіллі виділяє канцерогенні речовини. Але газові та електричні грилі мають і інші плюси.

  1. Електрогриль — це простий у використанні гриль, який немає диму, тому він ідеально підходить для задоволення від гриля на балконі або терасі багатоквартирного будинку.
  2. Можна використовувати навіть у приміщенні, тому сезон барбекю можна продовжити протягом року.
  3. На відміну від інших моделей паливо для нього не потрібне. Тому нема потреби регулярно поповнювати запас вугілля або купувати та підключати новий газовий балон.
  4. Гриль можна використовувати будь-де, де є розетка, без особливої підготовки.
  5. Потребує набагато менше часу, ніж для розігріву деревного вугілля.
  6. Енергоспоживання і витрати на електроенергію відносно низькі.

Подивитись моделі можна тут https://grillex.com.ua/category/grills/electric-grills.

Газовий гриль також є справжнім універсалом.

  1. Підходить для барбекю на балконах, якщо запах шашлику не заважає сусідам. Зазвичай це відбувається через дим і неприємні запахи від вугілля.
  2. Утворення диму набагато менше, ніж під час смаження на вугіллі.
  3. Від нього не летять іскри, тому немає проблем з пожежною безпекою.
  4. Доступні в різних розмірах, багато маленьких моделей дуже високої якості. Подивитись на них радимо тут https://grillex.com.ua/category/grills/gas-grills.
  5. Нагрівається набагато швидше, ніж гриль на вугіллі.
  6. Тепло можна оптимально регулювати. Будь то м’ясо, риба, ковбаси чи овочі — на високоякісному газовому грилі ви зможете досягти ідеального результату для будь-якої страви, яку ви смажите.

Обрати свою модель для квартири або саду можна в каталозі Grillex.com.ua.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук