Готуємося до весни разом із видавництвом "Час майстрів"


Опубліковано 02 Березень 2017 о 00:00

Блог Діти в місті Вінниця >  Дитяча література >  Готуємося до весни разом із видавництвом "Час майстрів"


Готуємося до весни разом із видавництвом "Час майстрів"


Як кажуть, кожна книжка до свого сезону пасує. Тож ми підібрали для вас ті, з якими день стане яскравішим, на душі буде тепліше, жоден авітаміноз не підступить, у захваті будуть як діти, так і дорослі! 


1. "Комп і компанія" (автор Анна Коршунова) — твір-переможець національного конкурсу "Коронація слова" з’явиться разом із пролісками на початку березня! 

Що ж нас очікує — багато сонця, позитиву, посмішок, трохи музики "Rammstein", та стільки приголомшливих пригод, що читач, незалежно від віку, забуде про існування компа та інших гаджетів. Книга безперечно надихає більше насолоджуватися життям, та відкривати дивовижний всесвіт, що існує поза межами електронних пристроїв! 
"Буде розповідь про дружбу. І про дитинство. І про реальний світ. І про те, що завжди, в усі часи — середньовічні чи цифрові — дитинство завжди оптимістичне, позитивне, і діти однаково прагнуть зрозуміти світ навколо й знайти однодумців" (А. Коршунова).



2. "Пригоди Хрюші" (автор Валерій Горбачов) — найвеселіший світовий бестселер від відомого українського художника та письменника, який зараз проживає в Америці. 

Що ж нас очікує — зустріч з маленьким поросятком, яке хоче бути потрібним і корисним. Та його сусіди не дуже тому раді, бо поросятко готове хапатися за будь-що, не замислюючись про наслідки. Хрюша наступить на ті самі граблі ще не раз, перш ніж здобуде справжню похвалу. 
Та ми впевнені, що ті кумедні Хрюшині халепи та пригоди допоможуть нашим діточкам не повторювати його помилок.  


3. "Недоторка" (автор Тетяна Корнієнко) — дивовижна книга, що здобула першу Корнійчуковську премію у номінації "Проза для дітей старшого віку".  Книга  знайомить читача з основами психології,  знання якої особливо необхідні підліткам для пізнання власного всесвіту, а ще допомагають яскравіше зрозуміти природу перших сильних почуттів! 

Що ж нас очікує — легкий та захопливий сюжет, непередбачувана розв’язка та щирі емоції! Книга майстерно написана про підлітків і для підлітків.
Читається одним подихом! 
"Добре скомпонований сюжет, правдиві образи, сучасна, жива, соковита мова підлітка… — усе це змушує легко та зі смаком ковтати сторінку за сторінкою". (Barabooka — простір української дитячої книги).


4. "Тім Талер, або Проданий сміх" (автор Джеймс Крюс) — світовий бестселер нарешті знову вийшов українською, тепер — із надзвичайними ілюстраціями Надії Міцкевич! Мастрід про цінності, перевірені часом! 

Що нас очікує — захоплюючий та динамічний сюжет, який запрошує підлітка до роздумів про підґрунтя щастя й багатства. А ще сприяє усвідомленню таких категорій, як "власна справа", "реклама", "угода", "ділова хватка", "партнерство", "афера" та деяких інших бізнесових понять. У творі розкриваються важливі для кожного підлітка чесноти — совість, честь, слово, благородство, людяність. 
"Тім Талер, або Проданий сміх" – це справжній родинний скарб! А ще чому варто прочитати цю книжку, дивіться у відеоогляді від видавництва: https://www.youtube.com/watch?v=FhZgMqdkaYQ&t=48s



5. "Пригоди пусяки Сані" (автор Аша Фредріксон) — книжка, що довела:  усіх нас приваблює і кличе за собою вітер пригод!

Що нас очікує — сюжет, від якого захоплює подих, справжня дружба та навіть аромат булочок із корицею! Пусяки — то маленькі звірятка, що вважають себе родичами шиншил. Тож маленьку пусяку Саню доля закинула далеко від домівки, та завдяки корабельній пацючці Есмеральді вона не лише пережила всі труднощі на шляху додому, а й зустріла нових друзів та навчилась різних життєвих премудростей!
"Корабельні пацюки — це не те, що сухопутні збирачі недоїдків! У їхніх душах живе дух романтики, вітер мандрівок і пригод" ("Пригоди пусяки Сані").


Щасливого читання! 

Сонячного настрою! 

Далі буде.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук