Казки 24/7: в Україні з’явилося цілодобове радіо з аудіоказками українською мовою


Опубліковано 29 Січень 2019 о 10:32

Блог Діти в місті Вінниця >  Казки 24/7: в Україні з’явилося цілодобове радіо з аудіоказками українською мовою


Казки 24/7: в Україні з’явилося цілодобове радіо з аудіоказками українською мовою

Ваш малюк обожнює казки, а ви вже втомилися перечитувати їх по 20 разів? Тепер ви можете просто зайти в інтернет або увімкнути радіо і з динаміку лунатимуть найцікавіші історії для малят. Адже в Україні з’явився сайт, на якому можна слухати казки народів світу українською мовою.


Чому кенгуру стрибає, а кіт вмивається по обіді? Коли з’явилося могутнє дерево баобаб, а лис вовку масло показав? Навіщо миші збираються на раду, а бджола рятує гусці життя? Про все це можна дізнатися з найкращих казок народів світу, які вибрали та озвучили відомі українці.


Photo: UA: КАЗКИ


Казки начитують актор театру, кіно та дубляжу Євген Малух, лідер гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк, поет, прозаїк та музикант Сергій Жадан, співачка Христина Соловій та інші. У плеєрі наразі понад 200 аудіоказок.

На сайті можна завантажити розмальовки ілюстрацій казок, які розробила Женя Гайдамака та розфарбувати їх разом з дитиною.


Photo: UA: КАЗКИ


А якщо вам буде мало, ви можете слухати радіо-казки цілодобово в режимі онлайн на радіо хвилі. Для цього треба просто перейти у розділ «Радіо».

Автори проекту обіцяють трохи згодом розробити додаток з казками для телефонів.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук