Чому потрібно вчити англійську мову з дитинства?


Опубліковано 04 Вересень 2019 о 10:00

Блог Діти в місті Вінниця >  Чому потрібно вчити англійську мову з дитинства?


Чому потрібно вчити англійську мову з дитинства?

Виховуючи та навчаючи дітей, ми завжди намагаємося передбачити, яким буде майбутнє? Які навички та уміння будуть у попиті, які професії популярними та високооплачуваними?


В умовах стійкої глобалізації (міжнародності) та урбанізації (збільшення ролі міста) стає очевидним, що людина майбутнього точно повинна володіти комунікативними навичками, бути знайомою з різними культурами та володіти технологіями на високому рівні.


Video: Helen Doron English


Всі ці уміння важко уявити без знання англійської мови, адже вона є міжнародною. І уявіть тільки, скільки дверей відкривається перед нами за умови гарного володіння англійською мовою. Це і наукова література, і живе спілкування зі спеціалістами, і пізнання технологій майбутнього. Тому англійська мова – це вже не потреба, а необхідність! Методисти та спеціалісти з раннього розвитку дітей наполягають на тому, що найефективнішим буде навчання змалечку. Адже до 6 років мозок дитини працює активніше, ніж за все подальше життя. Для того, щоб дитина добре знала англійську мову, зробіть її частиною вашого повсякдення.


Для малюка немає різниці, якою мовою з ним спілкуються. Він засвоїть ту, яка його оточуватиме постійно. Але постає логічне питання: як це все організувати, адже не всі батьки досконало знають англійську, та й не зовсім зрозуміло як це робити змалечку.


У жителів 37 країн світу є чудова можливість почати вивчати англійську з немовлятами віком від 3 місяців разом з Helen Doron English. І перетворити англійську мову на невід’ємну складову вашого життя.



Photo: Helen Doron English


Все починається зі спілкування мами з малюком (колискові, пальчикові ігри, потішки, масажі, пісні, віршики), так само природньо, як і в рідній мові. На заняттях під керівництвом сертифікованого викладача діти розвиваються емоційно, інтелектуально та фізично.


Соціологи наполягають на тому, що через 5-10 років у містах важко буде знайти гідну роботу без знання англійської мови. Тому Helen Doron English рекомендує вам додати англійську в життя вашого малюка якомога раніше, щоб потім вона відкрила перед вашою дитиною безліч дверей з професійними можливостями.


Приєднуйтесь до дружньої родини Helen Doron English, яка налічує понад 3 000 000 студентів, та вивчайте англійську весело і з задоволенням. Запишіться на демонстраційне заняття вже сьогодні!








Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук