Топ-10 зимових іграшок, які зроблять сніжні розваги незабутніми


Опубліковано 02 Грудень 2019 о 22:56

Блог Діти в місті Вінниця >  Топ-10 зимових іграшок, які зроблять сніжні розваги незабутніми


Топ-10 зимових іграшок, які зроблять сніжні розваги незабутніми

Недарма кажуть — готуй сани влітку, і якщо ви ще не встигли підготуватися до сніжних розваг — ця стаття буде для вас дуже актуальною. І нехай синоптики ще не радують нас прогнозами грудневих заметілей, ми пропонуємо вам ознайомитися зі цікавими зимовими іграшками, від яких у захваті будуть як діти, так і дорослі. Заінтриговані?


Сніжколіп



Ця іграшка ще з минулих зим стала фаворитом серед дітвори. Зі сніголіпом більше не потрібно докладати зусиль, щоб зробити сніжки, достатньо лише зачерпнути сніг та міцно стиснути щипці. Асортимент сніжколіпів досить різноманітний — стандартні моделі з однією кулею, подвійні кулі, сніжки у формі гранати, і навіть, сніголіп із підсвіткою!

Ідеально рівні снігові снаряди, сухі рукавички та теплі ручки — про що ще мріяти дітям?


Сніголіп



Хіба тільки про те, щоб робити більше сніжків - саме для цього й потрібен сніголіп на 5 сніжків. Пристрій нагадує лотки для яєць, пам’ятаєте у наших мам точно були такі, але замість яєць там будуть снігові кулі. Один рух — і у вас в запасі п’ять снарядів для снігових баталій. Варто зазначити, що сніжколіпи на три або п’ять секцій рідше ламаються, на відміну від попередньої моделі. Крім звичайної гри в сніжки, з цих снігових куль можна будувати замки.


Форма для блоків зі снігу



І хоча зі сніжків можна будувати споруди, та краще все-таки скористатися формою для блоків. Запевняємо, і діти, й тато будуть із однаковим захватом будувати велетенські замки, фортеці та інші архітектурні шедеври.


Снігостріл



Збудувавши гарно укріплену фортецю, можна починати снігові баталії. Гарним помічником буде снігостріл. Кожен хлопчик буде в захваті від такої зимової іграшки. Снігостріл — це рогатка для метання сніжків, яка переводить зимові бої на новий, більш захоплюючий рівень. Варто зазначити, що розрахована ця снігова забава на дітей від шести років, і батькам слід пояснити дітям правила гри.


Сніжкомет



Ще один варіант пристрою для метання сніжків — сніжкомет. Якщо попередня «зброя» влаштована по принципу рогатки, то цей пристрій не має механізму з гумки. Все, що потрібно — набирати сніг та добре розмахуватися.


Льодянка



Найпростіший, найлегший та найдешевший транспорт для катань із гірки, якщо не рахувати пакет. Льодянка не займає багато місця, її легко піднімати на гірку (не те що санчата), але п’яту точку вона не захищає від крутих підйомів та спусків. Тож якщо ви хочете максимально убезпечити сіднички свого чада — зверніть увагу на тюбінги.


Надувні санки



Тюбінги, сноутюби, або ж просто надувні санки — ще один різновид зимового транспорту. Зауважимо: для їзди по місту вони не підходять, оскільки будь-який камінчик на дорозі здатний пробити їх корпус. Але для парку і для катання на місцевих гірках будуть незамінні.


Самокат-снігокат



Якщо ваша дитина вже освоїла самокат, саме час запропонувати їй зимову версію улюбленого транспорту. Замість коліс зимовий самокат обладнаний спеціальними лижами, які дуже добре ковзають по снігу. На ньому можна швидко розігнатися, тому стежте, щоб малюк не з’їжджав з гірки та не ковзав по крижаній доріжці.


Санчата з колесами



Цей пункт більше стосується мам, аніж діток, але йде на користь всій сім’ї, бо й діти на санках, й мама спокійна.

Поки хтось скаржиться на не посипані тротуари, ми, мами, жаліємось на посипані, адже нам взимку потрібно катати діток на санчатах. Та як можна проїхати тротуаром, засипаним камінцями? Гарна новина — знайшлося рішення цієї неприємної ситуації. Санчата з колесами вирішують одразу декілька проблем, варто лише опустити коліщата, і вже не страшний голий асфальт, і в магазин на таких санках можна заїхати. Ну хіба не диво?


Снігохід



Дитячий снігохід — мрія кожної дитини. Під подушку від Миколая такий подарунок навряд чи поміститься, а от під ялинку — в самий раз. Тільки уявіть щасливий вираз обличчя вашої дитини, коли вона побачить такий транспорт. Обіцяємо, «загнати» дитину додому буде вкрай важко.



Вибирайте з нашої добірки те, що вам запало до душі, й те, що порадує ваших дітей. І нехай ця зима буде сповнена незабутніми розвагами та сніжними веселощами.


Фото взяті з відкритих джерел





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук