Проста математика: топ-7 мультфільмів для юних розумників


Опубліковано 10 Січень 2020 о 15:48

Блог Діти в місті Вінниця >  Проста математика: топ-7 мультфільмів для юних розумників


Проста математика: топ-7 мультфільмів для юних розумників

Всім батькам вже давно відомо, що перегляд мультиків може бути корисним заняттям для малюка, головне — правильно підібрати контент. «Діти в місті» дбайливо відібрали навчальні мультики для малечі, які познайомлять їх з азами мамематики.


Хочете навчити малюка рахувати до десяти? Тоді вмикайте цей мультик та насолоджуйтеся результатом.


А для тих малюків, які хочуть удосконалити свої знання з англійської мови, радимо ознайомитися з нашою добіркою пісень та навчальних ігор англійською мовою.



З цифрами малят може познайомити Тітонька Сова. Цей навчальний мультфільм розповість про цифри, навчить дітей рахувати та розповість повчальні історії.




Наступний мультик познайомить дітей з геометричними фігурами. У відео також наводяться приклади предметів тої чи іншої геометричної форми. І хоч на перший погляд геометрія здається важкою наукою, але після перегляду цього мультику ваші синочок або донька з легкістю будуть відрізняти прямокутник від трикутника.



Наступне відео допоможе вашій дитині цікаво вивчати і додавати цифри та розв'язувати прості задачі з математики з картинками.




Трошки складніші приклади малюки навчаться розв'язувати, переглядаючи наступне відео.




Вивчити школярам таблицю множення може допомогти наступне відео. Віршована форма та наочне зображення зроблять вивчення таблички легким та цікавим завданням.




Джерело відео: Youtube





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук