Цікаві настільні ігри: у що грати й де купити


Опубліковано 24 Березень 2020 о 13:00

Блог Діти в місті Вінниця >  Цікаві настільні ігри: у що грати й де купити


Цікаві настільні ігри: у що грати й де купити

Photo: "Діти в місті"


Проводити час вдома можна по-різному. Раніше ми пропонували цілих 10 ідей для спільного проведення часу вдома. Втім, однією з найзахоплюючих ідей завжди залишаються настільні ігри. Вони не тільки дають змогу відволіктися від гаджетів, дати очам відпочити від телеекранів, але й здатні об’єднувати, знаходити спільні інтереси, сміятися досхочу та відпочивати душею. Саме тому «Діти в місті» підготували для вас добірку найцікавіших настільних ігор для дітей та всієї сім’ї. Пропонуємо на повну використовувати вимушені канікули на роботі та в школі для спілкування з близькими. 


Букля



Photo: Букля


Ігри для всієї сім’ї


Догодити всім рідним зможе «Тactic Alias. Україна». У ній необхідно пояснити слово, не називаючи його. Тематика охоплює характерні особливості країн – видатних особистостей, географію, традиції. Це не тільки захоплююче, але й пізнавально!

Потренувати логіку й швидкість реакції допоможе відтворення візерунків на час в «Yago Match Madness». Відчути себе суперагентами і розвинути уяву дозволить набір «Arial Секретний код».


Дитячі настільні ігри


Які головні критерії при виборі наборів для дітей? На першому місці - безпека, на другому - користь. Комплекти для діток повинні бути одночасно захоплюючими і пізнавальними. В ігровій формі дитині набагато простіше засвоїти нову інформацію або навчитися чомусь новому. Крім цього, настільні ігри сприяють соціалізації та розвитку навичок комунікації.


Photo: Букля

В «Буклі» є такі:

  • «Yago Cortex 2 Challenge» - справжній тренажер корисних навичок. 8 типів завдань спрямовані на поліпшення важливих умінь: усний рахунок, уважність, швидкість реакції, тактильне сприйняття, логіка.
  • «Yago Кулькоманія» розвиває дрібну моторику і увагу. Учасники вправляються в акуратності та виставляють кульки так, щоб не пошкодити конструкцію. З цією розвагою кілька годин тиші та спокою забезпечені.
  • Сучасні підлітки вирощують город і розводять корів у телефонах і планшетах. «Суперфермер і коза» змусить їх відірватися від гаджетів і продемонструвати стратегічне мислення в боротьбі на звання головного фермера.



Настільні ігри для двох


Існує думка, що чим більше учасників, тим веселіше. Але є чудові забави, які недоступні гучним компаніям. Все, що потрібно для розваги - ви, ваш напарник і спеціальний настільний набір від «Буклі».

«Abalon» - абстрактне логічне протистояння, яке завоювало величезну кількість міжнародних нагород. Щорічно люди з різних країн борються за право називатися найкращими. Мета - витіснити кульки опонента зі спеціального поля. Це протистояння затягує з першого ходу!

Поринути у світ боротьби за владу дозволить «Атака. Гра престолів». Командуйте лицарями, ельфами та драконами, щоб повалити ворожого короля.

Продемонструйте свої знання в словесному поєдинку «Ерудит. 3 мови. Еліт». Складайте слова українською, російською та англійською мовами. Таке дозвілля точно не дасть мізкам заржавіти.


Дивитись ще більше ігор


Hobby Games



Photo: Hobby Games


Hobby Games – мережа магазинів настільних ігор, в якій представлено понад 5000 ігор та аксесуарів для будь-якого віку та на будь-який гаманець:

  • розвиваючі;
  • пізнавальні та економічні;
  • захоплюючі стратегії;
  • веселі ігри для вечірок;
  • та сімейні ігри для приємних вечорів з рідними.


Photo: Hobby Games

Гра «
Соображарий» прекрасно підійде для тихих сімейних вечорів. Вона дозволить дитині розвинути свій кругозір та згадати самі неординарні слова. Скільки  ви знаєте тварин, які починаються на букву "К"? Чи зможете за хвилину назвати найдовше слово на букву "Б"? Обов’язково спробуйте!


«Мачі коро» – економічна гра від 2-х гравців стане чудовою альтернативою монополії. У ролі мера маленького містечка вам належить будувати аеропорти чи заводи, прикрашати садами місто чи засівати поля. Але не забувайте, що інші міста також не стоять на місці та виборують звання кращого міста!


«Легендарні Колонізатори» – всесвітньо відома класика настільних ігор, яка отримала безліч нагород та була перекладена на десятки мов. В цій стратегії для всієї родини є мирні поселенці, які заселяють острів Катан. Вам доведеться відчути на собі справжнє життя колонізатора: добувати ресурси, будувати селища, міста і дороги, захищатися від розбійників та торгуватися з сусідами.



Photo: Hobby Games

Серія ігор «Манчкін» - це чудова карткова пародійна пригодницька гра, яка має безліч варіацій. Кожна частина гри заснована на одному популярному всесвіті. Візитною карткою цих ігор є відмінний гумор, прості правила і динамічність гри. У манчкіні гравці ходять по підземеллям, витягують на світ божий тамтешніх жахливих мешканців і або каються в цьому, або отримують за перемогу нові рівні і скарби.

«Черепаші перегони» - це захоплююча гра для всієї родини. У грі потрібно першим довести свою черепашку до фінішу за допомогою карт. Але головне, щоб ніхто інший не здогадався, за черепашку якого кольору граєте ви.




Lelekan - Експерт з Настільних Ігор та Головоломок



Photo: Lelekan


Не період карантину в інтернет-магазині Lelekan діють знижки та акції


Промокод «StayHome» дає 7% знижки, а дисконтна програма для постійних покупців - від 3% до 15% знижки. Знижки по промокоду та дисконтній програмі сумуються - разом буде від 10% до 18%.

Кожного тижня в Lelekan на вас чекають нові акції або промокоди на знижку. Крім цього, в магазині з’являються нові товари з 15% знижкою.


До речі, замовлення від 899 гривень доставляються безкоштовно.


«Asmodee Доббл» - це дуже проста і весела гра для будь-якої компанії. Вона завоювала свою популярність завдяки легкості правил та дуже швидким партіям. Від неї неможливо відірватися. 



Photo: Lelekan



Настільна гра «Hobby World Каркассон» - настільний шедевр з простими правилами і глибоким ігровим процесом. Хід за ходом учасники партії створюють унікальне ігрове поле за допомогою спеціальних квадратів, на яких зображені міста, монастирі, дороги і поля. Вірні піддані - лицарі, ченці, розбійники і селяни - допомагають розширювати вплив і отримувати переможні очки.





Photo: Lelekan


«Asmodee Діксіт» - неймовірна гра, яка сподобається кому завгодно. Діксіт підходить для людей будь-яких вікових категорій та різного світогляду. Це гра для душі, для приємного проведення часу у великій компанії, або у вузькому сімейному колі. Гра, в якій можна добре посміятися, злегка посумувати і дізнатися багато нового про друзів. 


Настільна гра «Геометрія уяви» - українське видання гри «Визуал» (ще називається Imagine), де гравці повинні відгадувати слова, загадані за допомогою особливих прозорих пластикових карт з малюнками-піктограмами. 



Дивитись ще більше ігор


Читайте також: Карантин 2020: чим зайняти дітей у незаплановані вихідні?

BombatGame - настільні ігри від 4 до 99



Photo: BombatGame


Український видавець настільних ігор «BombatGame»: 

  • це ігри, які в Україні вигадуються та в Україні видаються з 2012 року;
  • якісний дизайн, велика барвиста коробка з безліччю якісних компонентів всередині;
  • інформація про ігри та правила представлені українською, російською та англійською мовами;
  • атмосферність настілок підкорює дітей і дорослих: правила та ілюстрації, жетони й мініатюри — все, щоб перейнятися морською тематикою, відчути смак солі на губах, смертельний подих Мантикори та лють воїнів, вражень від подорожей і радість від видобутку довгоочікуваного трофея!


Photo: BombatGame


«Гриб'ОК» — захоплююча та універсальна гра. Створена спеціально для шанувальників швидких, веселих і азартних карткових ігор! Вона ідеальна для сімейного дозвілля або приємної гри в дружній компанії. Буде цікава дітям і дорослим. Ця гра пропонує учасникам відправитися в ліс на «тихе полювання» і з'ясувати, хто ж з них виявиться найспритнішим грибником!


«ЗООрегата» це три гри в одній коробці, тому вона не набридне! Двостороння барвиста карта, кумедні тварини + піратські пригоди = найкраща дитяча настільна гра для всієї родини. Вона підійде для сімейного дозвілля, адже у неї легкі правила, є можливість регулювати складність правил шляхом використання або невикористання течій, стрільби та вирів.


Video: BombatGame




Photo: BombatGame


Настільна гра «Дино-батл» пропонує Вам здійснити захоплюючу подорож в епоху динозаврів і обравши свій вид - привести його до лідерства на планеті! 


Ви готові до повного занурення в фантастичний світ Сталі і Магії ?! Тоді легенда оживе прямо у вас на столі. «Ліс. Легенда про Мантикору» - це чудова альтернатива комп'ютерним іграм. Ви отримаєте два варіанти гри: кооперативний (командний) та індивідуальний. Можна грати з сім`єю, а можна – з друзями.







Photo: BombatGame


«НАНО Корпорація» — це економіка, як вона є! Ця гра підійде для сімейного дозвілля або для компанії підлітків. Вона не лише цікава, а й корисна, адже правила гри базуються на реальних економічних законах.



Більше цікавих ігор шукайте на сайті BombatGame.



Дивитись ще більше ігор



Також вам може бути корисною наша добірка: Топ-10 онлайн музеїв світу


Розумні ігри - команда, яка створює домашні квест-бокси



Photo: Розумні ігри


Квест - це вид гри з різними шифрами і загадками, які по ланцюжку приводять до головного подарунка. Домашній квест - готове свято з коробки у власному будинку!

Основна ідея домашнього квесту полягає в наступному: гравцям вручається якесь послання-загадка-вказівка з підказкою, де шукати наступну записку. Рішення всіх загадок приводить гравця до місця, де знаходиться подарунок або ж допомагає знайти код, щоб відкрити коробку з призом. Це зручно батькам і цікаво дітям.

Розумні ігри пропонують варіанти домашнього квесту з головоломками і цікавим інструментом, мінімальною роллю батьків, використанням найпростішого побутового реквізиту, який знайдеться в будь-якій квартирі і звичайно ж фінальними подарунками в кінці гри!

Квест для дівчаток "Скарби принцеси Арі"


Photo: Розумні ігри

Цікаві завдання від принцеси Арі і її єдинорога Ло. Ваші діти будуть в захваті. Вони несподівано потрапляють в захоплюючу гру. У цьому квесті передбачені фінальні подарунки - це браслети з намистинами-талісманами. На початку гри учасники отримують браслети і на протязі квесту знаходять в кожному завданні намистини до нього. Діти будуть весело носитися по всьому будинку в пошуках загадок. Крутитимуть, розшифровуватимуть, складатимуть. Вирішуватимуть і обов'язково вирішать складні

загадки! Отримають радість перемоги! В кінці гри зберуть свої браслети від принцеси Арі і її єдинорога Ло!

Квест доступний українською, російською та англійською мовами.


Квест для хлопчиків "Відкрий скриню бравлерів"


Photo: Розумні ігри 


Герої улюбленої гри вирішили зійти з екранів гаджетів і пограти з дітьми в реальності.

Звичайно ж, вони приготували дуже знайому скриню. Але щоб її відкрити, доведеться постаратися. Адже вона зачинена на кілька замків з кодом. Кожне завдання дасть заповітну цифру. Розгадавши всі - гравці отримають коди для замків. У квесті передбачені фінальні подарунки - це футболки з принтом героїв мобільної гри Brawl Stars, які учасники отримають, тільки якщо зможуть відкрити скриню бравлерів.

Квест доступний українською та російською мовами.


Кожного місяця команда "Розумні ігри" випускає новий квест. Доступні для замовлення квести можна переглянути на сайті https://umnye-igry.com.ua/



Звісно, це далеко не повний список класних настільних ігор, які врятують вас від нудьги в ці вимушені канікули. Обов'язково діліться своїми улюбленцями в коментарях і ми зробимо огляд по ним. Бажаємо вам не нудних сімейних вечорів і дружніх посиденьок.







Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук