Безкоштовні аудіокниги з Amazon для будь-якого віку


Опубліковано 02 Травень 2020 о 10:00

Блог Діти в місті Вінниця >  Дитяча література >  Безкоштовні аудіокниги з Amazon для будь-якого віку


Безкоштовні аудіокниги з Amazon для будь-якого віку

Photo: Freepik


Найбільша американська компанія Amazon, що займається продажами в інтернеті, на час карантину скасувала платну підписку на аудіокниги і розповіді для дітей, підлітків та студентів різного віку. Крім цього, Amazon відкрив доступ і до книг для дорослих - всесвітньої класики і сучасної літератури. «Діти в місті» дізнавалися, що можна послухати безкоштовно.


«Поки школи закриті, ми відкриті. Прямо зараз діти по всьому світу можуть отримати миттєвий доступ до неймовірної колекції історій, які допоможуть їм продовжувати мріяти, вчитися і просто бути дітьми », - заявили в компанії.


На даний момент в сервісі представлені аудіокниги на шести мовах: німецька, англійська, іспанська, італійська, японська та французька. Вони дають можливість дітям і підліткам сприймати іноземні мови на слух, слухати, як говорять носії мови, звикати до вимови і копіювати її.


Вам може сподобатися наша добірка: Мовні курси online: яку школу вибрати і де вчитися


Всі книги можна запустити на будь-якому гаджеті, який є у вашому розпорядженні. Досить лише вибрати книгу, яку ви хочете прослухати, і включити її. Крім цього, Amazon відкрив безкоштовний доступ до коміксів Marvel, який можна отримати на веб-сайті, обравши категорію Free Comics.



Photo: Freepik


Що послухати:


«Гаррі Поттер» - ця серія дитячих книг, яка вже стала класикою, не залишить нікого байдужим. Ціле покоління, яке виросло на книгах про Гоґвортс, передає цю любов своїм дітям.

Книги для найменших - на Amazon ви знайдете цілу добірку книг для малюків. Історія про Вінні-Пуха, алфавіт з піснями, а також колискові.

Книги для підлітків - всілякі підліткові серії книг про драконів, роботів і супергероїв.

Народні казки - на Amazon зібрали цілу добірку народних казок з усього світу. Тут є і японський фольклор, казки братів Грімм, різноманітні міфи та оповідання.


Більш докладний список аудіокниг, доступних до прослуховування, ви можете подивитися на сайті.


Читайте також: Вчимо англійську з дітьми: топ-10 дитячих книг англійською мовою






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук