Топ-ідеї: чим зайняти дитину на канікулах


Опубліковано 03 Серпень 2020 о 16:00

Блог Діти в місті Вінниця >  Топ-ідеї: чим зайняти дитину на канікулах


Топ-ідеї: чим зайняти дитину на канікулах

Чим зайняти дитину на літніх канікулах, щоб провести час цікаво і з користю? Добірка цікавих ідей для батьків.



Діти в місті: чим зайняти дитину на канікулах


Словосполучення «літні канікули» оповите теплим ореолом радості і мрійливих очікувань. Свіжа малина в бабусиному городі, засмаглі носики в веснянках і вимкнений на три місяці будильник.

Повітря пронизане чарівним запахом свободи, яка триватиме до самої шкільної лінійки. Хтось поїде в санаторій, хтось до бабусі в село, а хтось залишається вдома. Але в карантинні часи особливо не розгуляєшся: в країні все ще діє безліч обмежень. Тому батькам доводиться бути головними організаторами дозвілля школярів.


Чим зайнятися на канікулах — одвічне питання, яке актуальне в кожен з 92 днів літа. Ділимося ідеями проведення часу з дітьми в міських умовах.


1. Всі - на пікнік!

Про користь ігор на свіжому повітрі можна говорити нескінченно. І зовсім не обов'язково долати довгий шлях. Прогулянка з килимком в найближчий небагатолюдний парк може зарядити позитивом, зблизити сім'ю і відволікти від гаджетів.


Візьміть з собою смачну домашню їжу: на природі у дітей пробуджується богатирський апетит. Тому ланчбокс і пляшка для води Kite —найкращі супутники для прогулянок. Свіжа домашня котлетка в красивій (і головне - безпечній) коробочці зарядить енергією для активного відпочинку.


Photo: Kite


2. Кольорова крейда Kite допоможе з веселощами і користю розважитися на вулиці:

  • виплеснути емоції і проявити творчі задумки, малюючи гігантські картини на асфальті;
  • підбадьоритися, розім'ятися і пострибати в «класики»;
  • створити яскраву розмітку для рухливих командних ігор;
  • намалювати креативний фон для фотосесій.


Барвисте оформлення упаковок в ліцензійних дизайнах з героями мультиків надихне і підніме настрій.


3. Перевтілюйтеся в художників


Образотворче мистецтво у всіх його проявах завжди актуальне для дітей будь-якого віку.

  • Ваші малюки ще зовсім крихітні і, як то кажуть, пішки ходять під стіл? Їм сподобаються пальчикові фарби Kite: вони нешкідливі і неймовірно яскраві.
  • «Вишенька на торті» для дошкільнят — гелева крейда Kite. Захоплююча дивина, якої, на жаль, в нашому дитинстві ще не було. Але все можна надолужити. Гайда малювати з дітьми! Спільні заняття творчістю зближують і надихають.
  • Кольорові олівці — неперевершена класика для створення домашньої галереї. Скільки всього ними можна намалювати: портрети, пейзажі, ілюстрації до казок ... Головне, щоб якість була на висоті. Олівці Kite з натуральної липи — помірно м'які, яскраво малюють і легко заточуються.


Photo: Kite


4. Розвиваємо дрібну моторику за допомогою ліплення


Пластилін здатний зацікавити дітей будь-якого віку. Він дарує свободу створення об'ємного барвистого світу і можливість втілення будь-яких задумів. Зліпити забавну фігурку улюбленого мультиплікаційного персонажа або виліпити строгий бюст директора школи? З цим завданням впорається восковий пластилін. А може, потрібно зробити іграшкову їжу, магнітик на холодильник або одяг для ляльок? «Повітряний» пластилін Kite — в допомогу!


Яке проведення часу з дітьми ви б не обрали — товари для творчості Kite стануть паличкою-виручалочкою для веселого і корисного дозвілля на канікулах. Канцтовари Kite — це запаморочливий асортимент і зразкова німецька якість.


Надихайтеся невичерпними ідеями для творчості з дітьми на офіційному ютуб-каналі Kite. Питання «чим зайняти дітей на канікулах» нарешті знайде свою відповідь у вигляді захоплюючого плейлиста з лайфхаками і креативними ідеями. Шукайте на упаковках товарів Kite QR-код, що веде на цікаву ютуб-сторінку з прикладами втілення творчих задумів.


*матеріал розміщено на правах реклами





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук