Топ-10 фільмів для сімейного перегляду під теплим пледом з чашкою какао


Опубліковано 29 Вересень 2020 о 10:00

Блог Діти в місті Вінниця >  Топ-10 фільмів для сімейного перегляду під теплим пледом з чашкою какао


Топ-10 фільмів для сімейного перегляду під теплим пледом з чашкою какао

Photo: Freepik


Осінь потрохи вступає у свої права, а це означає, що скоро прогулянки на вулиці стануть все більш рідкісними, а посиденьки вдома, навпаки, більш частими. Осінь - ідеальна пора, щоб провести час з сім'єю. Якщо на вулиці дощова і похмура погода, немає нічого кращого, ніж заварити гарячий шоколад або какао з маршмеллоу, сховатися під пледом і дивитися цікаві фільми.

«Діти в місті» зібрали для вас відмінну осінню добірку фільмів для сімейного перегляду. Тут ви знайдете фільми різних жанрів, як нові, так і незаслужено обділені увагою .


Енола Холмс


Крута новинка від Netflix про пригоди юної сестри Шерлока Холмса Еноли. Дорослі будуть в захваті від акторського складу, а дітям безсумнівно сподобаються пригоди і колотнечі, в які буде потрапляти головна героїня. Фільм динамічний і неймовірно смішний.



Video: ONE Media


Всі люблять китів 


Ця картина заснована на реальних подіях, що робить її ще більш цінною для перегляду. Фільм розповідає історію трьох китів, які застрягли біля невеликого містечка, оточеного льодом. Весь світ об'єднався, щоб врятувати тварин. Це історія про доброту і справжні цінності.



Video: Movieclips Trailers


Хранитель часу 


Дивовижно гарний фільм з прекрасними акторами, який розповідає про дитинство великого кінематографіста Жоржа Мельєса. Ця атмосферна картина дозволить розвинути у дітей хороший смак.



Video: B&H Film Distribution Company


Народжений стати королем


Фільм про звичайного школяра, який раптово стає володарем меча короля Артура. Більш того, від нього тепер чекають чудес і подвигів, хоча Алекс до цього не дуже готовий. Цей фільм буде корисний дітям із заниженою самооцінкою. Подивившись на головного героя, вони зрозуміють, що і самі здатні на подвиги.



Video: Ukrainian Film Distribution


Книжкова злодійка


Ця військова драма буде корисна до перегляду з підлітками. Фільм розповідає про маленьку дівчинку, яка шукає відраду в книгах, коли навколо війна. Неймовірно зворушлива історія допоможе вам почати розмову з дітьми про війну.



Video: Movieclips Trailers


Розправ крила


Надихаюча історія про хлопчика, який рятував рідкісний вид гусей. Цей фільм заснований на реальних подіях, що робить його перегляд ще більш захоплюючим. Це історія про те, як хлопчик, захоплений гаджетами, зумів полюбити дику природу.



Video: Icon Films Australia & New Zealand


Дора і Загублене місто


Цей фільм зняли за мотивами популярного мультсеріалу Даша-мандрівниця. Якщо ваші діти дивилися Дашу, доросліша версія улюбленого персонажа прийдеться їм до смаку.



Video: B&H Film Distribution Company


Читайте також: 10 відмінних комедій, які можна подивитися з дітьми



Cirque du Soleil: Казковий світ


Фільм у жанрі фентезі дозволить насолодитися неймовірним талантом артистів найпопулярнішого в світі цирку. Фільм включає в себе дії з семи шоу Cirque du Soleil.



Video: B&H Film Distribution Company


Енні


Прекрасний фільм про сучасний світ, який доводить, що в будь-якій ситуації завжди є місце любові та дружбі. Це фільм про життєрадісну сироту, яка своєю щирістю змінює світ і людей навколо себе.



Video: B&H Film Distribution Company


Маленькі жінки


Чергова екранізація американської класики зібрала масу позитивних відгуків. Це історія про чотирьох сестер, їх дорослішання, переживання і помилки. Фільм ідеальний для перегляду з дівчатками-підлітками.



Video: B&H Film Distribution Company


Вам може стати в нагоді наша добірка: Топ-10 драм для всієї родини, які потрібно подивитися з дітьми






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук