Ліпимо з пластиліну: топ-10 найкращих новорічних схем для творчості


Опубліковано 10 Грудень 2020 о 10:00

Блог Діти в місті Вінниця >  Ліпимо з пластиліну: топ-10 найкращих новорічних схем для творчості


Ліпимо з пластиліну: топ-10 найкращих новорічних схем для творчості

З останніх новин стало відомо, що після Різдва вся країна йде на карантин зимових канікул, а це означає, що діти знову не підуть до школи. Батькам доведеться ламати голову над тим, чим зайняти дітвору в цей час, адже здається, що за цей карантинний рік ми переробили все: ми переглянули всі мультики та фільми, перечитали всі книжки та гралися у всі можливі ігри. Але не хвилюйтеся, ми не залишимо вас у цей скрутний час і будемо продовжувати радувати новими ідеями для дозвілля з дітьми.

У цій статті ми вирішили зібрати для вас найкрутіші схеми для ліплення з пластиліну на новорічну тематику. Такі фігурки стануть чудовим доповненням святкового декору.


А щоб не хвилюватися про якість пластиліну, радимо самостійно приготувати його за нашими рецептами: «Натуральний пластилін: топ-5 рецептів безпечної маси для ліплення»


Сніговик



Новорічна ялинка



Різдвяний декор



Подарунок



Чобіток з подарунками



Новорічне печиво



Свічки



Дід Мороз




Снігуронька



Різдвяний олень



Схеми для ліплення взяті з книги Роні Орена «Секрети пластиліну. Новий Рік». Роні Орен - відомий художник і педагог. Він ілюстрував більше 30 дитячих книг і написав власні книги з авторськими схемами ліплення з пластиліну.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук