Що робити, щоб малюк вірив у Діда Мороза: 5 чарівних методів


Опубліковано 17 Грудень 2020 о 10:00

Блог Діти в місті Вінниця >  Що робити, щоб малюк вірив у Діда Мороза: 5 чарівних методів


Що робити, щоб малюк вірив у Діда Мороза: 5 чарівних методів

Photo: Freepik


В сучасному світі, коли дитина з 2 років розбирається в планшеті краще, ніж батьки, складно підтримувати в неї віру в диво і Діда Мороза. Але, як правило, діти самі хочуть оточувати себе казкою, тому, щоб подовжити для них ці моменти, скористайтеся простими хитрощами.


Пропонуємо вам 5 простих способів, які переконають малюка, що справжнє диво і Дід ​​Мороз існують!


Сліди Діда Мороза


Для такого «доказу», що Дід Мороз приходив, вам знадобиться борошно і взуття великого розміру, щоб залишити на підлозі величезні сліди. Можна також посипати борошном навколо ніг, щоб було видно обриси відбитків черевиків. Найкраще робити це від вхідних дверей або вікна.

Зробіть такий фокус і ви побачите, що дитина буде у захваті! У таку казку може повірити тільки малюк, діти від 5 років обов’язково будуть дивитися на сніг, тому варіант з борошном відпадає. Залишається тільки використовувати штучний сніг, який буде дуже схожий на справжній, або проставляти реальні сліди від снігу, поки дитина ще не прокинулася.


Лист від Діда Мороза


За тиждень до Нового року повідомте малюкові, що Дід Мороз обов’язково напише такій слухняній дитині і подякує, нехай дитина це знає і регулярно разом з вами перевіряє поштову скриньку. В це дитині буде ще простіше повірити, якщо вона писала листа Діду Морозу, тож треба просто чекати відповідь.

Якщо не хочете витрачатися, придбайте гарний папір і красиві новорічні марки, напишіть листа самі і упакуйте в святковий конверт. Але є ймовірність, що у вас все-таки не вийде так реалістично, як у спеціальних фірм, які на цьому спеціалізуються.


Відео від Діда Мороза


Крім листів, зараз є можливість замовити відеопослання від чарівника, в якому він запише особисте звернення до вашої дитини. Якщо у вас кілька дітей, звернення може бути на двох.

Щоб відео вийшло максимально реалістичним, організатори просять написати про мрії ваших дітей, їхні захоплення, вік та інші особливості.


Більш детально про відеопривітання від Діда Мороза ми писали у статті: «Незабутній Новий Рік в сімейному колі»


Знайомство з Дідом Морозом


Найпростіший і реалістичний варіант — запросити Дідуся Мороза в гості або сходити до нього самого. У Великій лаврській дзвінниці є резиденція Святого Миколая, де він завжди зустрічає маленьких гостей. На ВДНГ також буде резиденція Санти. Крім того, у великих супермаркетах і на новорічних ярмарках зазвичай теж є будиночок Діда Мороза, біля якого шикується черга.


Новорічні конкурси


Щоб дитина відчула азарт до свят, влаштуйте їй новорічний квест. Організуйте його самотужки, або можна звернутися за допомогою в спеціальні компанії, які влаштовують ігри та квести для дітей по всьому місту!


«Діти в місті» розкажуть, як організувати крутий захід вдома, який ваша дитина ніколи не забуде. Більш детально читайте у статті «Як провести новорічне свято вдома без аніматорів і Діда Мороза: ігри, конкурси та хороводи»





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук