Топ україномовних YouTube-каналів для дітей


Опубліковано 18 Червень 2021 о 10:00

Блог Діти в місті Вінниця >  Топ україномовних YouTube-каналів для дітей


Топ україномовних YouTube-каналів для дітей

Photo: Freepik


Сучасні діти й дня не можуть прожити без гаджетів та соціальних мереж. Але замість того, щоб забороняти їм проводити час в мережі, набагато краще відправити їх у вірному напрямку, давши корисні інструменти для самоосвіти та цікавого дозвілля. «Діти в місті» склали добірку найцікавіших україномовних YouTube-каналів для дітей.


Paleo Legends 

Цікавезний канал про палеонтологію буде корисним для дітей будь-якого віку. Динамічні розповіді про троодонів та тиранозаврів підійдуть і для спільного перегляду з батьками.


Агент Маргарита



 Video: Агент Маргарита


Дівчинка Маргарита доступно розповідає дітям про науку. Контент для каналу створює її батько, ботанік Олексій Коваленко. На цьому каналі можна дізнатися про рослини, живу природу та тварин.


Природа ТВ 

Ще один канал, який присвячений тваринам. 10-річна Віталіна розповідає про своїх улюблених вихованців – котика Пушинку, папугу Кешу, курок та рибок.


Новак Володя 

Надзвичайно цікавий канал, який захопить дітей та підлітків. Володя – юний блогер, який, до того ж, є справжнім пластуном. У своїх відео він розповідає, як грати в цікаві ігри, готувати смачні страви та як мандрувати під час карантину.



 Video: Новак Володя


Лука в ефірі 

Цей 10-річний юнак робить відео огляди на прочитані книжки. З його допомогою ви зможете підібрати дитячу та підліткову літературу для ваших дітей. До речі, інколи юний блогер розповідає цікаві факти про українських класиків.



 Video: Лука в ефірі 


Ukranimaua 

На цьому каналі ви знайдете повну колекцію мультфільмів студій «КиївНаукФільм» та «УкрАнімаФільм». Цей канал дозволить познайомити дітей з мультфільмами, на яких ви самі зростали.



 Video: Ukranimaua 


Вам може стати в нагоді наша стаття: Весело та безпечно: де дивитися сучасні мультфільми українською мовою


Казки Лірника Сашка 

На сьогодні Сашко Лірник є найвідомішим казкарем в Україні. Він сам вигадує казки, які потім неймовірно цікаво розповідає. На його каналі ви знайдете безліч казок, які можна слухати разом з дітьми.


 

 Video: Lirnyk Sashko


Хмаринка 

Цей YouTube-канал орієнтований на дітей віком від двох до семи років. Це прості анімаційні мультики українською, які підкуповують своєю простотою і щирістю.


Valera i 

А цей блогер розповість вашим дітям, як власноруч створювати мультики. Валера впевнений, що будь хто, хто має бажання, може створити власний мультфільм.



 Video: Valera i


HelloAnn 

Розважальний канал для дітей, на якому зібрані кумедні ролики, скетчі а-ля «очікування-реальність», а також челенджі. Канал створений у дусі справжніх дорослих блогерів, що неодмінно сподобається дітям.



 Video: HelloAnn 


Хоробрі зайці 

Серіал про мандри Хоробрих Зайців призначений для дітей віком від трьох до п’яти років. Захопливі пригоди прийдуться до смаку як хлопчикам, так і дівчаткам.



 Video: Brave Bunnies українською - Офіційний канал


Веселі Саморобки 

А цей канал буде корисним тим, хто любить щось майструвати та створювати своїми руками. Тут ви знайдете безліч ідей для корисного дозвілля вдома.



 Video: Веселі Саморобки


Варто зазначити, що україномовних каналів для дітей з кожним роком стає все більше. Це значить, що попит на український контент постійно зростає. Діліться у коментарях вашими улюбленими каналами для дітей.


Читайте також: Топ-9 фільмів і мультфільмів про космос і майбутнє, які можна подивитися з дітьми






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук