Рятуємося від спеки: добірка кращих пляжів і річок Вінниці


Опубліковано 09 Липень 2021 о 10:00

Блог Діти в місті Вінниця >  Оглядові статті >  Рятуємося від спеки: добірка кращих пляжів і річок Вінниці


Рятуємося від спеки: добірка кращих пляжів і річок Вінниці

Photo: Freepik


Найближчі кілька тижнів в Україні будуть спекотними і практично без дощів. У таку погоду особливо хочеться побути біля води, відпочити на пляжі і насолодитися звичним літнім дозвіллям. «Діти в місті» створили добірку пляжів у Вінниці та її околицях, які можна відвідати з дітьми.


Пляж «Хімік»

Цей пляж є одним з найпопулярнішим серед місцевих жителів. У вихідні тут дуже багато людей, дуже розвинута інфраструктура.


Пляж «Центральний»

Зона відпочинку розташована на березі Південного Бугу. «Центральний» трохи менше, ніж «Хімік», однак не менш привабливий для відпочиваючих.


Пляж «Гонти»

Ця зона є однією з н найживописніших у Вінниці. Чудовий краєвид нікого не залишить байдужим. Досить велика територія пляжу дає змогу всім охочим комфортно провести час.



Photo: 20 хвилин


Пляж «Спартак»

На цьому пляжі можна орендувати човна або каное та гарно відпочити. Втім, цей пляж не підійде для тих, хто любить комфорт, адже тут повністю відсутня пляжна інфраструктура.


Вишенське Озеро

Цей пляж може стати одним з найпопулярніших, адже лише нещодавно пережив купу позитивних змін. Тут багато нової інфраструктури, що робить пляж гарним місцем для відпочинку.


Читайте також: Літо в розпалі: приховані небезпеки, від яких потрібно захистити дитину в спеку






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук