Служба таксі Opti: незамінний помічник для всієї родини на кожен день


Опубліковано 12 Жовтень 2021 о 17:00

Блог Діти в місті Вінниця >  Служба таксі Opti: незамінний помічник для всієї родини на кожен день


Служба таксі Opti: незамінний помічник для всієї родини на кожен день

Photo: Freepik


Оформити замовлення таксі в Києві легко, адже ринок динамічно розвивається і приємно дивує клієнтів бонусами, вигідними пропозиціями та прекрасним сервісом. Зростає і попит на послуги таксі, оскільки все зручніше і вигідніше викликати автомобіль, ніж обслуговувати власну машину. Проблеми з паркуванням, дороге сервісне обслуговування і питання безпеки роблять служби таксі просто незамінними помічниками в повсякденному житті жителів великих міст.

Попри велику конкуренцію, завжди є служби, які можуть похвалитися особливим сервісом і клієнтоорієнтованою позицією. Однією з таких служб таксі є компанія Opti, яка завжди на стороні людини, радості та постійного розвитку.


Компанія не тільки створила зручний для українців додаток для Android, але і виділила головний принцип роботи для всіх своїх водіїв - бути завжди на стороні пасажира.


Opti не працюють з грубими та непрофесійними водіями, відправляючи їх у «чорний список». Це правило дозволило зібрати в команді тільки ввічливих і приємних водіїв, які здатні забезпечити комфортну поїздку й увійти в становище будь-якого клієнта.


Особливості Opti



Photo: Freepik


Служба таксі Opti піклується не тільки про своїх клієнтів, але і про водіїв. У компанії впевнені, що навчені та мотивовані водії краще виконують свою роботу і більш привітні з клієнтами. Тому багато ресурсів компанії направлено на навчання персоналу і різні бонуси.

Для клієнтів у Opti теж підготовлено чимало бонусів і приємностей. На цей час компанія представлена в трьох країнах (Україна, Литва, Польща) та 32-х містах України. Зручний додаток дозволяє користуватися сервісом без необхідності шукати номери з місцевими службами таксі. Крім цього, Opti регулярно робить для своїх постійних клієнтів знижки, проводить акції та надає кешбек на бонусний рахунок в розмірі 5% (доступно в мобільному додатку). Оператори Opti на зв'язку 24/7, тому клієнти можуть звернутися в техпідтримку в будь-який зручний час.


Фішки Opti


Компанія має всі практичні та зручні функції, які в у інших операторів. Але є і низка функцій, які виділяють Opti серед інших служб таксі.


Корисні послуги для клієнтів:

  1. Трансфер (З Opti не тільки зручно добиратися в аеропорт, але також можна зустрічати гостей Києва з табличкою. Оформляйте замовлення і водій буде чекати вас або ваших гостей в терміналі в зазначений час).
  2. Екскурсія (Замовляйте оглядову екскурсію по Києву, і кращі таксисти покажуть вам місто).
  3. Дитяче автокрісло (В Opti є машини, обладнані автокріслом. Це особливо важливо для пасажирів з дітьми, адже, згідно з українським законодавством, діти повинні пересуватися на машині в автокріслі).
  4. Вибір машини (Вибирайте автомобіль будь-якого класу. Також є можливість замовити великі мікроавтобуси на цілу компанію).


Все у твоєму смартфоні



Photo: Freepik


Для того, щоб користуватися службою Opti було максимально зручно, завантажуйте додаток на ваш смартфон. Завантажити його можна на таких платформах, як Google Play, App Store або AppGallery.

Додаток дозволяє в кілька кліків замовити машину, вибравши додаткові послуги і характеристики. Через додаток ви можете оплатити замовлення картою, але також можете вибрати оплату готівкою.


Замовити автомобіль можна також на сайті Opti або за коротким номером 579 (для всіх міст).


*Матеріал розміщений на правах реклами






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук