«Роял Чізбургер»: піца з назвою бургера


Опубліковано 23 Листопад 2021 о 15:00

Блог Діти в місті Вінниця >  Оглядові статті >  «Роял Чізбургер»: піца з назвою бургера


«Роял Чізбургер»: піца з назвою бургера

Photo: Freepik


Нетиповий варіант вечері по-королівськи — це авторський рецепт піци. Ви можете здивувати своїх гостей або ж влаштувати смачний сімейний вечір собі з піцою «Роял Чізбургер». Це ідеальний варіант для тих, хто не може вибрати між кухнями Італії та Америки. Адже у цьому рецепті поєднано головні інгредієнти з обох країн.


Особливості рецепта


Загалом піца взяла з класичного чізбургера собі всі інгредієнти та переробила їх на власний смак. Але така піца Domino's Pizza стає смачною та нетиповою стравою через влучне поєднання соусів та сирів.


Список головних продуктів для приготування страви зазвичай виглядає так:

  • подвійна порція стейк-м’яса (яловичина);
  • овочеві продукти — цибуля, мариновані огірки та томати;
  • сири моцарела й чеддер;
  • пікантні соуси Бургер і Барбекю.


Кожен з інгредієнтів чудово доповнює інший та не заважає формуванню смаків. Тож це і є головною перевагою піци. Огірки додають дещо гостринки, а дует двох сирів допомагає створити м'яку та ніжну структуру, адже кожен з них тане й тягнеться по-різному. Доданий на верхній шар соус Барбекю забезпечує трішки гострий та пікантний смаковий ефект.


Дуже важливо створювати та підтримувати сімейні традиції, а також заоохувати дітей до приготування їжі - цей процес зближує, а також дозволяє дитині відчути свою значущість та впевненість у своїх силах. Крім того, під час приготування ви матимете незабутній час разом, веселощі, жарти та замизганий в муку ніс - повірте, такі спогади залишаються на все життя.


Читайте також: Імбирне новорічне печиво: топ-5 перевірених рецептів


«Роял Чізбургер»: ідеальний смак з доставкою додому


Піца «Роял Чізбургер» — це ідеальний варіант для тих, хто любить їсти смачно, багато та різноманітно. 

Також саме цей рецепт можна охарактеризувати наступним чином:

  • тонкий шар тіста й солодкий сирний бортик;
  • ідеальне поєднання гострих соусів та м'яких сирів.


Тож такий рецепт загалом нагадує класичний бургер із додаванням сиру. Ви можете обрати власного фаворита серед цих варіантів.

Замовити піцу такого формату можна в декількох розмірах, щоб точно задовольнити голод всієї компанії. Обирайте на dominos.ua страви з акційними пропозиціями та отримуйте додаткову вигоду від замовлення.

Очікувати їжу варто близько 30 хвилин. До того ж ви можете залишити замовлення на сайті раніше, вказавши потрібний час доставки. А завдяки спеціальному трекеру легко відстежувати етапи приготування страв.


Вам може сподобатися: Топ ідей для сімейних сніданків






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук