Добірка YouTube-каналів для найменших українською мовою


Опубліковано 03 Травень 2022 о 10:00

Блог Діти в місті Вінниця >  Добірка YouTube-каналів для найменших українською мовою


Добірка YouTube-каналів для найменших українською мовою

Photo: Freepik


Україномовний YouTube активно розвивався останні роки. Сьогодні на просторах мережі можна знайти безліч цікавих каналів з дитячими піснями, казками та іграми.

«Діти в місті» зібрали добірку каналів для найменших, яка стане у пригоді батькам.


Ви також можете подивитися нашу добірку крутезних YouTube-лекцій про космос для всієї родини


Hey kids


Дуже гарні яскраві мультики з українською озвучкою. Вони зможуть відволікти дитину на добрих півгодини, які батьки можуть використати для відпочинку.



Video: HeyKids - Дитячі пісні


Малятко ТВ


Деяким діткам дуже подобається спостерігати за більш дорослими дітьми. Спробуйте показати малим виступи маленьких зірок. Можливо, вони у майбутньому також захочуть підкорювати сцену.



Video: Телекомпанія Малятко ТВ


Телеканал Плюс Плюс


Розважально-пізнавальний телеканал для сімей з дітьми дошкільного та шкільного віку. Тут ви знайдете багато цікавих мультиків та програм.



Video: Телеканал Плюс Плюс


Лепетуни


Дуже популярний мультсеріал, який на жаль, має обмежену кількість серій. Втім, якщо ви ще не дивилися його, обов’язково присвятіть час цим надзвичайним героям.



Video: Mova


Клео та Кукін


Канал з дитячими піснями та мультиками для всієї родини. Пригоди головних героїв нікого не залишать байдужими. Це завжди весело і прикольно.



Video: Клео та Кукін


Моя країна Україна


Цікавезний мультсеріал від студії Novator film, яка має відзнаки Міжнародних кінофестивалів. Дуже корисний і гарний мультик, який сподобається не лише дітям.



Video: Novator film


Планета казок


Аудіоказки, які можна включати дітям перед сном. Також їх можна використовувати під час сигналу тривоги, щоб відволікти дітей.



Video: Планета казок


Скористайтеся нашим каталогом з дитячими казками українською мовою. Там ви знайдете аудіоказки на різних ресурсах, радіо з казками та багато інших цікавинок.


Ладоньки-ладоньки


Короткі мультики для найменших, які не лише розважать, а й навчать чомусь новому. Гарна анімація та чудова озвучка роблять мультфільми унікальними.



Video: Ладоньки-Ладоньки - мультики українською мовою


Kids Story - книги, що оживають


На цьому каналі ви знайдете аудіокниги з анімацією для дітей різного віку, що створені професійною командою на базі книжок, що видаються в Україні.



Video: KidStory – анімовані книжки для дітей


365 казок на ніч


Український інститут книги займається підтримкою книговидавничої справи в Україні. Щоб популяризувати українську літературу на всіх рівнях, був запущений канал на YouTube з казками на будь-який смак.



Video: Український інститут книги


Вам може знадобитися наша стаття: Добірка україномовних YouTube-каналів для дітей






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук