Добірка маловідомих та забутих мультиків Disney


Опубліковано 29 Червень 2022 о 10:00

Блог Діти в місті Вінниця >  Добірка маловідомих та забутих мультиків Disney


Добірка маловідомих та забутих мультиків Disney

Photo: Freepik


Студія Disney існує майже сто років. Уявляєте, скільки мультиків вийшло за цей час?

"Діти в місті" знайшли класні, але маловідомі або вже забуті діснеївські мультики – як старі, так і нові. Кличте дітей, вам буде що подивитися нового із забутого старого.


Три кабальєро


Цей мультфільм був намальований для того, щоб покращити стосунки з країнами Південної Америки під час Другої світової війни. Подекуди помітно, наскільки атмосфера бразильських карнавалів захопила аніматорів.

Дональду Даку в день народження приходить велика коробка. У ній три подарунки. Кожен подарунок відправляє Дональда назустріч неймовірним пригодам – у Південну Америку, Бразилію та Мексику.



Video: Peg Leg Pete's World Of Disney


Пригоди Ікабода і містера Скрека


Історія розгортається у селищі Сонна Лощина. Так-так, та сама Сонна Лощина, в якій орудує Вершник без голови. Недолугий містер Ікабод і жабеня Скрек намагаються розгадати таємницю моторошного незнайомця. Ходять чутки, що він вбивця, який обезголовлює своїх жертв.

Але не переживайте, це добрий діснеївський мультик, і в ньому немає занадто жорстоких сцен. Тут показують сміливість, відвагу та дружбу.



Video: Trailer Chan


Меч у камені


Розважальна інтерпретація класичної історії про короля Артура та меч Екскалібура.

Екстравагантний чарівник Мерлін вчить гідності майбутнього короля. Вони постійно перетворюються на різних тварин: рибок, пташок та білок. Тим не менш, Артур має мужньо подолати низку суворих випробувань, перш ніж виконати своє призначення.



Video: ibrahim gastelum espinoza


Вам може знадобитися наша стаття: Найкращі мультфільми та фільми про динозаврів


Коти-аристократи


Не мультфільм, а подарунок усім котоманам. Господиня заповіла всі свої статки улюбленим кішкам. Підлий дворецький вирішує позбутися вусатих і хвостатих. Але на допомогу котячій сім'ї приходить бродячий кіт. Тож дворецькому не поздоровиться.

У мультфільмі багато пісень, танців та гумору. А ще ходять чутки, що скоро зроблять рімейк Котів-аристократів.



Video: SesameFan


Лис і мисливський пес


Ліричний мультфільм про дружбу цуценя та лисеняти-сироти.

Мати лисеня вбили мисливці. Малюка взяла до себе на ферму вдова. На фермі лисеня знайомиться із сусідським цуценям, і скоро вони стають найкращими друзями. Але цього цуценя виховує дорослий та досвідчений мисливський пес. Він має намір зробити із цуценя справжнього мисливця, який допомагатиме своєму господарю шукати лисиць.



Video: SAY WHAT ENTERTAINMENT


Рятівники


Двійко мишенят знаходять на березі моря пляшку з листом. У листі дівчинка просить про допомогу. Відважні мишенята не можуть проігнорувати це прохання, тому вирушають у далеку подорож на спині альбатроса.

Пізніше вони дізнаються, що за викраденням стоїть сердита мадам Медуза та її підручні лиходійки - гострозубі крокодили, які готові перекусити будь-яке відважне мишеня.



Video: Trailer Chan


Чорний казан


Хлопчина-свинопас у компанії друзів та свинки вирушає на пошуки магічного Чорного Казана. Річ у тому, що підступний Рогатий Король хоче за допомогою цього казана призвати собі на службу армію мертвих.

На своєму шляху хлопчик свинопас зустріне стільки різних магічних істот, що Володар Перснів позаздрить – лісові ельфи, відьми, зомбі.



Video: Trailer Chan


Олівер і компанія


Кошеня-сирота Олівер опинився на Нью-Йоркських вулицях зовсім один. Тут воно заводить дружбу з бродячим псом, який живе на баржі з іншими тваринами та дрібним кишеньковим злодієм. Кошеня починає допомагати своїм новим друзям вчиняти крадіжки. І раптово знаходить собі господиню – добру дівчинку з багатої сім'ї.

Проте коли з вини лихваря дівчинка опиняється в небезпеці, Олівер і його друзі приходять на допомогу.



Video: Movie Trailer Locker


Пригоди імператора


Розпещений імператор захоплений будівництвом аквапарку на честь свого дня народження. Його не бентежить, що для цього доведеться знищити ціле поселення. Поки егоїст повністю зайнятий собою, зла радниця намагається отруїти імператора. Але щось пішло не так, і імператор перетворився на ламу.

Коли лама потрапляє до простого пастуха, то обіцяє йому перенести будівництво аквапарку, якщо той допоможе їй урятувати королівство.



Video: Movieclips Classic Trailers


Принцеса і жаба


Офіціантка багато працює, аби відкрити власний ресторан. Проте агенти нерухомості вирішують зірвати угоду про купівлю приміщення. Тим часом офіціантка знайомиться із жабою. Ця жаба виявилася зарозумілим принцом, якого зачаклував майстер вуду.

Тепер вони мають допомогти один одному зруйнувати злі чари та втілити заповітні мрії.



Video: Walt Disney Animation Studios


Читайте також: ТОП-10 нових фільмів для сімейного перегляду






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук