У якому разі смартфон може пошкодитися, навіть якщо він у чохлі?


Опубліковано 23 Серпень 2022 о 12:00

Блог Діти в місті Вінниця >  Оглядові статті >  У якому разі смартфон може пошкодитися, навіть якщо він у чохлі?


У якому разі смартфон може пошкодитися, навіть якщо він у чохлі?

Photo: aks.ua


Чохол - це кращий захисний аксесуар для будь-кого, хто цінує свій мобільний телефон. Користувачі впевнені, що смартфон, оснащений додатковим кейсом, не може подряпатись або отримати будь-які пошкодження. Однак це працює не завжди. І в цій статті йтиметься про проблеми, які часто можна усвідомити тільки в той момент, коли з жахом виявляєш пошкодження корпусу телефону, захищеного чохлом.


Чому смартфон може пошкодитися навіть у захисному кейсі?


У багатьох випадках пил і пісок можуть бути набагато небезпечнішими, ніж ми собі уявляємо. Абразив непомітно проникає під аксесуар і згодом задня панель телефону набуває непридатного вигляду. Це аспект, на який користувачі часто не звертають особливої ​​уваги та не витрачають час на очищення внутрішньої поверхні чохла. І не має значення, це поліуретановий чохол або міцний кейс, абсолютно будь-яке сміття, яке опинилося в прихованій порожнині, може досить швидко довести задню кришку корпусу смартфона до неприйнятного стану.


Звертайте увагу на внутрішню порожнину захисного аксесуара


По-перше, слід періодично знімати чохол та проводити його очищення. При встановленні його назад ніякого сміття у вигляді порошинок, порошок і піщинок не повинно бути взагалі. Якщо не приділяти цьому уваги, то найменший тиск на корпус при використанні смартфона може зашкодити його зовнішньому вигляду. Сторонні предмети можуть пересуватися по задній частині телефону та дряпати його, навіть якщо ми цього не помічаємо. Таким чином, просте рішення полягає в тому, щоб очищати корпус мобільного пристрою не тільки поверхнево, а й ретельно опрацьовувати приховані порожнини. Це дозволить позбавитися будь-яких небажаних елементів, які можуть нашкодити.

Отже, мобільний телефон - це відмінне вкладення, яке необхідно берегти та по можливості захищати від впливу зовнішнього середовища. Для цього періодично потрібно проводити профілактичне очищення корпусу і внутрішньої поверхні чохла від забруднень, що накопичилися. У такому разі привабливий зовнішній вигляд смартфона зберігатиметься протягом багатьох років активної експлуатації.







Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук