Веселощі та радість з кульками від «Аероманії»


Опубліковано 09 Вересень 2022 о 16:30

Блог Діти в місті Вінниця >  Свята >  Веселощі та радість з кульками від «Аероманії»


Веселощі та радість з кульками від «Аероманії»

Photo: Діти в місті


Чудовою ідеєю для будь-якої вечірки, чи свята стане фотозона з кульок, яку ви можете створити та замовити в компанії «Аероманія».


Повітряні кулі для вечірок - один із найпростіших способів прикрасити практично будь-який захід, а створена з них фотозона, це те, що вразить будь-кого, та збере біля себе купу людей. Це весело та легко, і це стане центральною темою розмови на вашому заході. Повітряні кулі для вечірок ще ніколи не були такими універсальними. Таке рішення значно змінить інтер’єр приміщення в якому буде проходити свято, або просто додасть яскравих кольорів та незвичності, якщо вечірка проходитиме на відкритій ділянці.


Найкращі ідеї, щоб прикрасити свято


Декор з повітряних куль має необмежену універсальність. Якщо вам потрібна просто яскрава фотозона, то можна використати звичайні повітряні та гелеві кулі. А може ви влаштовуєте якусь тематичну вечірку, наприклад, на свято Хеловін? Нема проблем, вам зроблять фотобанер у темних тонах з усією атрибутикою цього свята: павутинами, гарбузами та черепами. Чи влаштовуєте корпоратив для свого улюбленого колективу, тож замовте фотобанер, на якому буде зображений логотип вашої компанії з повітряних куль. Влаштовуєте, свято на день народження своїй дитині? Зробіть фотобанер з кулями на яких буде зображено улюблених персонажів з мультфільмів вашої дитини та поставте ростову фігуру з куль, наприклад, Міккі Мауса, або клоуна.


Банер для фотозони на будь-яку тематику ви зможете замовити у Львові в компанії «Аероманія».


Тут вам допоможуть підібрати усе, починаючи від шарів та їх композиції до каркаса самого фотобанера. Ви зможете підібрати вже готові композиції для фотозон, або замовити унікальний фотобанер під ваші бажання, смак та тематику вечірки.

Потрібен індивідуальний підхід для прикраси повітряними шарами? Використовуючи друк на кулях вам можуть додати особисті написи, логотип компанії або зображення, щоб надати вашим повітряним шарам дійсно професійний вигляд. Таке рішення буде доволі ефективним і в плані просування вашого бренду, та компанії.


Необмежений асортимент «Аероманії» на будь-який смак


Також для фотобанера ви можете вибрати вже готові фігури сердець, квітів, панно з наданим вами зображенням, величезні цифри з гелевих куль або, навіть, улюблених ростових мульт персонажів ваших дітей.

Латексні повітряні кулі доступні у різних розмірах та кольорах: хром, металік та прозорий. Асортимент фольгованих куль також є дуже широким. В компанії «Аероманія» можна вибрати фольговані кулі на будь-який смак. Їх можна використовувати практично для будь-якого заходу.

Для своїх свят ви можете вибрати будь-які шари та композиції з них, координувати роботу дизайнерів, які будуть готувати для вас неймовірну фотозону або арку. Щоб ви не замовили, купу шарів, щоб просто прикрасити приміщення, або величезну арку для свого магазину, чи весілля, все буде виконано якісно та з найкращих матеріалів. Не обмежуйте себе. Будь-яка вечірка прикрашена компанією «Аероманія» буде зроблена зі смаком спеціально для вас. Декор повітряними кулями завжди відмінно працює як тло. Повітряні кулі, це веселий додаток до більшості подій, так що спробуйте!





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук