Секрети Чорної п'ятниці: як зекономити та купити все необхідне


Опубліковано 07 Листопад 2022 о 15:00

Блог Діти в місті Вінниця >  Свята >  Секрети Чорної п'ятниці: як зекономити та купити все необхідне


Секрети Чорної п'ятниці: як зекономити та купити все необхідне

Photo: allo.ua


Останню п'ятницю листопада багато хто очікує з великим нетерпінням. І недарма. В шалений вікенд стартують гарячі знижки на більшість категорій товарів! За раціонального підходу можна закупитися всім необхідним, зекономивши чималу суму. 


Звісно, три дні грандіозного розпродажу — замало, щоб всі могли придбати товари зі знижками. Але не варто засмучуватися, адже Чорна п'ятниця 2022 в Алло триватиме цілих 10 днів! А саме — з 18 по 28 листопада. Кількість товарів із зірковими знижками досягне позначки в 1 мільйон! 


Купуємо комфортно та вигідно


Враховуючи ситуацію в Україні, можна сміливо надати перевагу покупкам в режимі онлайн. Обов'язково дотримуйтеся правил безпеки та не нехтуйте сигналами тривоги. Алло-знижок точно вистачить на всіх! 

Корисні поради для тих, хто вже завмер в очікуванні великого розпродажу: 

  • складіть список — не забудьте до нього включити різдвяні та новорічні подарунки для найближчих людей; 
  • визначте чіткі рамки бюджету й зробіть розподіл суми на кожну з позицій складеного списку;
  • оберіть інтернет-магазин — краще віддати перевагу лідеру ринку, який гарантує високу якість товарів і захист покупця. 

Чорна п'ятниця 2022 стане однією з найяскравіших та найприємніших подій року. Ми всі втомилися від страху, невизначеності та обмежень. Тож не варто відмовлятися від можливості отримати позитивні емоції від вдалого шопінгу. Тим паче можна оформити доставку товару. На жаль, опція недоступна покупцям, що проживають на тимчасово окупованих територіях і в зонах бойових дій. 


Що купувати


Оскільки чорноп'ятничний розпродаж відбувається вже багато років поспіль, ні для кого не секрет, які товари купувати вигідніше. Безсумнівні лідери — електроніка та побутова техніка. Обов'язково додайте щось з цього до свого списку бажань! 

  1. Гаджети та аксесуари. Оновити телефон чи придбати нові навушники буде особливо вигідно.
  2. Телевізори та приставки, а також акустика. Під час розпродажу можна зібрати власний кінотеатр, щоб насолоджуватися переглядом фільмів у відмінній якості, навіть не виходячи з дому. 
  3. Ноутбуки. Багато людей змушені працювати віддалено, тож просто необхідно мати техніку, яка дозволить комфортно впоратися з поставленими задачами. 
  4. Побутова техніка для кулінарних шедеврів. Блендери, міксери, кухонні комбайни, грилі, йогуртниці та багато іншого — все це перетворить вашу кухню на мрію будь-якого досвідченого кулінара.

Цьогоріч очікується великий попит на генератори, акумулятори, повербанки, ліхтарики та інші товари, які зроблять цю складну зиму трохи теплішою та світлішою. Тож товари цієї групи варто купувати одразу й без зволікань, інакше є ризик не встигнути придбати пристрої за зниженою ціною. 

Чорна п'ятниця 2022 — це особливий світ зіркових знижок та акцій, які точно не варто пропускати. Вдалих покупок!





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук