Jooble: ідеальний сервіс для пошуку нової роботи


Опубліковано 29 Листопад 2022 о 12:00

Блог Діти в місті Вінниця >  Оглядові статті >  Jooble: ідеальний сервіс для пошуку нової роботи


Jooble: ідеальний сервіс для пошуку нової роботи

Photo: Діти в місті


Через війну багато підлітків відклали навчання та вступ до вишів, щоб мати змогу працювати та допомагати сім’ї. У цей непростий час кожен хоче бути корисним та вносити свій вклад у сімейний бюджет.

Відтепер, вся наявна робота у Вінниці зібрана на одному сайті, де є зручні фільтри для пошуку ідеальної вакансії. Ви можете задати параметри пошуку та знайти не лише роботу, а й приробіток та віддалені вакансії, які так актуальні сьогодні.


Сучасний сервіс пошуку роботи Jooble стане найкращим помічником у цій справі.


Перша робота


Багато випускників шкіл не вступили до вишів цього року та не планують вступати наступного. Відклавши навчання, молодь активно шукає собі роботу, щоб мати змогу забезпечувати себе або допомагати родині. Із зрозумілих причин, вакансій на ринку праці дуже поменшало. Тим не менш, хто шукає, той завжди знайде роботу собі до душі.

Якщо заробіток шукає підліток, починати треба з чогось простого – роботи, яка не потребує досвіду. Саме тому молодь часто починає свій робочий шлях з кав’ярень та кафе. Ще частіше молоді люди шукають роботу в інтернеті та працюють віддалено.

На сайті Jooble є можливість відфільтрувати вакансії, для яких не потрібен досвід роботи, а також віддалену роботу і підробіток.


Ким може працювати підліток


Photo: freepik.com


Перші гроші діти можуть почати заробляти ще у школі, адже багато сучасних професій ідеально підходять саме для молоді. Наприклад, сьогодні багато компаній шукають собі спеціаліста з Тік Току. А хто, як не старшокласник краще за інших вміє працювати з цією молодіжною соцмережею? Молодь достатньо часто краще розбирається в технологіях, тому їх залюбки беруть в компанії, де треба швидко і якісно розбиратися в чомусь новому.


Робота для підлітків:

  • копірайтинг,
  • постинг,
  • майстер фотошопу,
  • менеджер соцмереж,
  • аніматор,
  • набір тексту.


Профорієнтація


Варто зазначити, що перша робота – це дуже важливий етап в житті кожної людини. Перші, самостійно зароблені гроші, дають відчуття впевненості у собі та своїх силах. Тому, якщо підліток виявляє бажання знайти роботу чи підробіток, підтримайте його. Ви можете разом скористатися сайтом для пошуку роботи та знайти щось цікаве. Пам’ятайте, що ранній заробіток має очевидний плюс – підліток починає цінувати гроші та стає більш самостійним й цілеспрямованим.

Ба більше, першу роботу можна розцінювати як класну профорієнтацію. Дайте дитині можливість спробувати себе у різних сферах, щоб зрозуміти, яка робота їй до вподоби, а за яку вона ніколи в житті не хотіла би братися.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук