Лазерна епіляція: чудовий новорічний подарунок для мами


Опубліковано 13 Грудень 2022 о 11:00

Блог Діти в місті Вінниця >  Оглядові статті >  Лазерна епіляція: чудовий новорічний подарунок для мами


Лазерна епіляція: чудовий новорічний подарунок для мами

Photo: "Діти в місті"


Наближаються новорічні свята, тому питання подарунків для найближчих стають дуже актуальними. Зазвичай, найважче підібрати гарний подарунок для мам та дружин. Щось таке, що не лише сподобається, але й буде корисним та практичним подарунком.


Якщо ви ще знаходитеся у роздумах, то лазерна епіляція стане гарним варіантом, на який варто звернути увагу.


Ця процедура здатна здивувати та принести радість будь-якій жінці, адже робить догляд за собою набагато легшим та приємнішим.


Переваги лазерної епіляції


Для багатьох жінок проблема зайвої рослинності на тілі є дуже болючою. Щоденне гоління забирає багато часу, а ще ніжна шкіра доволі часто перебуває у стані подразнення. Ба більше, від постійного гоління волосся з кожним разом стає все більш густим та швидше росте.

Є жінки, які віддають перевагу восковій епіляції або шугарингу. Ці процедури вирішують питання з густотою волосся та швидкістю росту, але є надзвичайно болючими.

А от сучасні апарати для лазерної епіляції MOTUS AX від компанії DEKA є абсолютно безболісними та вирішують цю проблему на всі 100%. Так, вам знадобиться пройти низку процедур, але результат буде дивовижним, адже поступово волосся буде назавжди зникати з ваших проблемних зон. Зазвичай необхідно близько 6-8 процедур, щоб побачити крутий результат.



Лазерная эпиляция стала быстрой и безболезненной. Photo: laserville.com


Головними перевагами епіляції на цьому апараті є:

  • безболісність,
  • швидкість,
  • безпечність,
  • ефективність.


Чому лазерна епіляція – гарний подарунок?



Photo: laserville.com


Сертифікат на відвідування салону стане прекрасним подарунком, адже жінки обожнюють турбуватися про себе, хоч часто їм бракує часу для улюблених процедур. Такий подарунок продемонструє підтримку та турботу, а також виконає одне з бажань.

Звичайно, перед тим, як купувати сертифікат, ви можете розпитати жінку, як вона ставиться до подібної процедури. За статистикою, більшість жінок хоч раз та думали про такий зручний спосіб видалення волосся, але не наважувалися через брак зайвих коштів або переживання щодо безпечності процедури.

Сьогодні всі ці сумніви розсіюються за хвилину, адже сучасні лазери не лише безпечні, а й максимально прості у використанні. Та й самі процедури стали більш доступними і не сильно обтяжують сімейний бюджет.

Варто зазначити, що ця процедура підійде жінкам з будь-яким волоссям. Це значить, що натуральні блондинки, які раніше не бачили ефекту від лазерної епіляції, також можуть скористатися цим подарунком та побачити ефект.


Тож, не вагайтеся! Ми підказали вам оригінальну ідею для подарунку на Новий Рік, яка точно сподобається вашим близьким.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук