Вишита сукня: прикраса жіночого гардероба


Опубліковано 12 Січень 2023 о 16:00

Блог Діти в місті Вінниця >  Оглядові статті >  Вишита сукня: прикраса жіночого гардероба


Вишита сукня: прикраса жіночого гардероба

Photo: Діти в місті


Сьогодні, нікого не здивуєш наявністю вишитої сукні у гардеробі українки. Така сукня з наявністю українських мотивів, здатна підкреслити жіночність та красу власниці. Крім того, це ще оригінальний одяг для урочистої події.

Тому купити вишиту сукню варто як для повсякденності, так і для свята.

Одяг який підходить для юних дівчат та дорослих красунь. Вибирайте те, що сподобається, починаючи від квітучих маків до простих елементів, на кшталт квадратів, які підходять для українок, незважаючи на їх смаки та вік. 

Варто зазначити, що вишиті сукні, ще здавна були присутні серед одягу кожної української жінки. У минулому, навіть звичайний  одяг прикрашався вишивкою. Чим більш розкішні орнаменти, тим урочистішої вважалася подія, на яку вдягали сукню. 


Яким чином вибрати найкраще вишите плаття? 


Якщо бажаєте придбати вишите плаття, тоді правильним рішенням стане звернутися до нашого онлайн-магазина. Зробити це можна, перейшовши за посиланням https://svarga.ua/, де представлені різноманітні вироби, які викликають захват та радують доступною ціною. Щоб зробити остаточний вибір, варто звернути увагу на наступні критерії:

  • З якого матеріалу пошита сукня. Синтетика завжди коштує дешевше, які й поступається у якості натуральним тканинам. Натуральні матеріали дозволять сукні прослужити довше, не втрачатимуть привабливості навіть через час;
  • Важливий фасон моделі. Тут є з чого обирати, адже маються у наявності приталені моделі, довгі, короткі, середньої довжини. Наш магазин готовий запропонувати різноманітні сукні в плані довжини, крою та фасону;
  • Велике значення має колір вибраної сукні. Сукня може бути білою, червоною, синьою та іншою, як забажає замовниця. На сьогоднішній день, колір підбирають, беручи до уваги основний гардероб або просто роблячи вибір на користь улюбленого кольору;
  • Яку бажаєте вишивку: ручну чи машинну. Ручна вишивка, зроблена якісними нитками, вважається більш цінною та якісною ніж машинна вишивка. Саме ручна вишивка здатна наділити вишиту сукню чимось особливим. Проте, коштує ручна вишивка дорожче ніж машинна. 

Ще десять років тому, наявність вишитої сукні була доречною та актуальною на серйозних подіях та святах. Сьогодні, вишитий одяг набув шаленої популярності, носити його стало трендом. Вишиті сукні прийнято вдягати куди-завгодно, починаючи від робота та до романтичного побачення. Вибирайте свою вишиту сукню у каталозі онлайн-магазину та залишайте заявку на замовлення. 


Замовлення вишитої сукні


Зробити замовлення вишитої сукні кожен бажаючий може на сайті, залишивши відповідну заявку. Чи одразу зателефонувати за вказаними номерами, щоб напряму поговорити з менеджером, обговоривши всі деталі та завершивши замовлення.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук