Найкращі планшети для дитини за ціною та характеристиками


Опубліковано 02 Березень 2023 о 12:00

Блог Діти в місті Вінниця >  Оглядові статті >  Найкращі планшети для дитини за ціною та характеристиками


Найкращі планшети для дитини за ціною та характеристиками

Photo: ctrs.com.ua


Коли батьки вибирають для своїх дітей смартфони та планшети, чомусь вони вважають, що можна купувати найдешевші моделі з мінімальними характеристиками. З однієї сторони, бюджетний планшет на кшталт Prestigio Smart Kids є непоганим вибором для найменших малюків. Потужності 4-ядерного процесора Rockchip 3126 на один ГБ ОЗП має вистачити, щоб дивитися мультфільми в YouTube, або завантажувати найпростіші ігри. Але для трохи старших дітей треба обирати щось з кращими характеристиками.


Чому не можна заощаджувати на планшетах для дитини?


Назвемо декілька основних причин: 

  1. Дешевий планшет дитина швидко зламає. Причому не обов’язково фізично, тобто розіб’є дисплей чи кине його у воду. Річ у тому, що діти нетерплячі й можуть одночасно завантажувати багато ігор і відкривати купу додатків. В результаті процес не витримує навантаження, починає сильно перегріватися та гальмувати.
  2. Екран з низькою роздільною здатністю та вузькими кутами огляду – це навантаження на зір дитини. А у цьому віці зір лише формується. Ви ж не хочете, щоб ваша дитина зіпсувала собі очі та змушена була потім носити окуляри?
  3. Слабкий акумулятор швидко набрякне та втратить ємність. Дитині важко пояснити, що під час зарядження небажано гратися з планшетом й перевантажувати його процесор. Більш того, зазвичай дитина вмикає яскравість дисплея та звук динаміків на максимум. А саме яскравий екран призводить до швидкого розрядження АКБ.

 

Отже, якщо бажаєте купити дійсно якісний та відносно недорогий планшет Самсунг для дитини, варто ознайомитися з декількома популярними моделями. Не забуваймо нагадувати дитині, як саме треба працювати з цим пристроєм, адже ви закладаєте таким чином основи комп’ютерної грамотності.

 

EZXm6FzQvfBiNMH5q2spucH_bhocgsVywHGB9qiRwkSsdAGXDLdRfm2L4j8yIqF6P8kZ5lzo5-cIFwYxXgkUYl8UTETXnpdfSqBWmAGG-p516CRIQIEPVcbFjyBXYKp6IcQG3OPWUqN-f0QI1_55xas

Photo: ctrs.com.ua


Планшети для дітей: що купити у 2023 році


Samsung випускає надійні та функціональні пристрої, що влаштують як дитину, так і дорослу людину. Звісно, топові моделі купувати, мабуть, не слід, адже буде шкода, якщо дітлахи втоплять девайс, що коштує 30-40 тисяч гривень.

 

Ось декілька популярних планшетів Samsung за доступною ціною:

  • Samsung Galaxy Tab A7 Lite – проста та цілком сучасна модель з процесором середнього рівня та яскравим дисплеєм 8,7 дюйма. Йде з пам’яттю 3/32 або 4/64. Модифікація LTE підтримує ще й Sim-карту;
  • Samsung Galaxy Tab A8 10,5 – коштує трішки дорожче, але тут маємо більший екран, потужніший чип на 8 ядер, та металевий корпус. Матимете змогу разом дивитися освітні передачі та анімовані фільми. До того ж ця модель здатна потягнути багато ігор;
  • Samsung Galaxy Tab S6 Lite – наразі наймолодший із флагманів (S). Цей пристрій варто обирати для учнів середніх та старших класів, що мають художні здібності, або проявляють інтерес до наук. У комплектації є перо S Pen для малювання та письма.

 

Якщо ж дитина займається у приватній школі, отримує високі бали з різних предметів, цікавиться фізикою чи англійською, працює над науковими проєктами, для неї варто обирати щось дійсно потужне. Samsung Galaxy Tab S7 FE (Fan Edition) – це справжній флагман, що вироблений з урахуванням побажань фанів. Досить функціональний планшет, що працює на базі процесора топового рівня Qualcomm Snapdragon 750G.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук