Саморобні іграшки, від яких дитина буде в захваті


Опубліковано 06 Березень 2023 о 10:00

Блог Діти в місті Вінниця >  Саморобні іграшки, від яких дитина буде в захваті


Саморобні іграшки, від яких дитина буде в захваті

Photo: Freepik


Якщо постійно купувати нові іграшки, з часом дитина звикає до цього, втрачає цікавість до нового і сприймає це як дане. Проте нові іграшки потрібні, зокрема для розвитку дитини. Іграшки, зроблені своїми руками, вирішують багато питань – це і час, проведений разом, і нова іграшка, і розвиток навичок.

«Діти в місті» підготували декілька іграшок, які можна створити разом з дітьми. У статті будуть і прості, і складні іграшки. Ваша дитина буде в захваті.


Динозаври на прищіпках


Веселі іграшки для маленьких дітей. Ці динозаври допоможуть розвинути навички малювання та дрібну моторику. До того ж, ще й весело гратися з ними. Для виготовлення динозаврів приготуйте папір, фломастери, ножиці, прищіпки і клей.



Video: Toy Train Time


Читайте також: Майструємо годівницю для птахів: топ ідей


Смішні павуки


Ви може і не підозрювали, але смішні павуки складаються з кольорового картону, клею та будівельних пластикових стяжок. Ще знадобляться ножиці та діркопробивач. Коли павуки будуть готові, вони можуть бігати наввипередки або ж ними можна лякати кота.



Video: Веселі Саморобки


Авто для перегонів


Цю машинку легко зробити. Для корпусу використовуються палички для морозива. Для коліс – кришки, соломинки та зубочистки. Також вам знадобляться вживані батарейки для додаткової ваги та стабілізації машинки. А кілька канцелярських гумок змусять авто їхати. Тепер ви готові до перегонів!



Video: Toy Train Time


Летюча іграшка


Пара кришок від пластикових пляшок, вушні палички, скріпка, клей та гумка – це все, що потрібно аби полетіти далеко-далеко. Чудова іграшка з пропелером.



Video: CRAFTY_BOY


Хокей


За допомогою картонної коробки та пари канцелярських гумок можна зробити класний і захопливий хокей. Веселий час разом гарантовано, адже діти здебільшого дуже азартні.



Video: PASSION For CREATION


Жива рука


Може ваша дитина захоплюється Адамсами або серіалом Венсдей? Пам’ятаєте, там була Річ – жива рука? Уявіть, ви власноруч можете створити таку руку, яка буде рухатися за вашим наказом. Вам знадобляться кольоровий папір, соломинки, товсті нитки та двосторонній скотч.



Video: SC Art and Learn


Боулінг-гармата


Весела різнокольорова гра, яку цікаво спочатку створювати, а потім гратися. Вам знадобляться паперовий стаканчик, кольоровий папір, клей та повітряна кулька.



Video: Toy Train Time


Пані морквина


Смішна морква розважить і розвеселить вашу дитину. Особливо її грайливий чубчик, він не залишить байдужим. А робиться ця морквина вкрай просто. Все, що потрібно – кольоровий папір, клей та ножиці.



Video: Веселі Саморобки


Авто з кулькою


Створити автівку, яка буде їздити сама по собі, доволі просто. Прищіпка, 4 кришки, соломинка, повітряна кулька та зовсім трішечки терпіння, і ви з дитиною можете влаштовувати справжні перегони.



Video: Mr. Cemil


Баскетбольний майданчик


Це вже не така проста гра, але якщо ви її зробите, то кілька класних сімейних вечорів-турнірів вам забезпечено. Для гри знадобиться картон (такий, який використовується для коробок поштових служб), кілька паперових стаканчиків та м’ячики для пінг-понгу. Якщо інструкція на відео здасться заскладною, завжди можна не мудрувати й зробити простіше.



Video: DIY Ocean


Вам може сподобатися наша стаття: Майстер-класи для дітей, які можна провести вдома






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук