Які переваги участі в англомовному дискусійному клубі?


Опубліковано 17 Квітень 2023 о 16:00

Блог Діти в місті Вінниця >  Освіта >  Які переваги участі в англомовному дискусійному клубі?


Які переваги участі в англомовному дискусійному клубі?

Photo: optima.school


Вам все ще ніяково підтримувати розмову іноземною мовою? Більшість тих, хто вивчає англійську, зіштовхуються з тією ж проблемою. Розберімось, як позбутися мовного бар'єра раз і назавжди та до чого тут англомовний дискусійний клуб.


Навіщо потрібен англомовний дискусійний клуб?


Доведено, що відсутність практики вживання англійської може знизити рівень знань, ускладнити процес засвоєння нових слів і фраз. Але є дієве рішення! 

Англомовний дискусійний клуб — це особлива форма навчання, де під час неформальної дружньої бесіди учасники вдосконалюють вимову та опрацьовують помилки. Тут немає нудних лекцій, ніхто не вимагає зубрити граматику чи писати диктанти.


Замість уроків — цікаві тематичні зустрічі, замість вчителя — керівник, який стежить за процесом і спрямовує розмову у продуктивному напрямі. Таким чином кожен учасник англомовного дискусійного клубу залучається до розмови й почуває себе комфортно.


У чому користь дискусій англійською?


Переваги англомовного дискусійного клубу можна перераховувати нескінченно, тому зупинимося на основних плюсах.

  1. Практичний досвід спілкування. Головна ціль людей, які відвідують англомовний дискусійний клуб, — розмовна практика. Не всі мають можливість розмовляти англійською повсякчас, тому такі тренування важливі для підтримки рівня володіння мовою. Крім цього, це шанс перевірити свої сили та досягти нових результатів у колі однодумців.
  2. Звільнення від мовного бар'єра. Навіть учні, які добре володіють англійською, не завжди здатні спілкуватися з носіями вільно та розкуто. Практика розмов із незнайомцями підвищує впевненість у собі, допомагає позбутися сором’язливості та комплексів. Після кількох відвідувань англомовного дискусійного клубу ви більше не впадатимете в ступор, якщо хтось неочікувано звернеться до вас іноземною мовою.
  3. Розвиток критичного мислення. Дискусії у групі формують аналітичні навички. Розмови в англомовному дискусійному клубі зосереджуються на різних темах та актуальних питаннях. Це можливість розширити світогляд, отримати ґрунтовні знання та відкрити нові перспективи.
  4. Вдосконалення соціальних навичок. Участь в англомовному дискусійному клубі вдосконалює соціальні вміння, вчить співпраці, ефективної комунікації та роботи в команді. Спілкування людей з різних куточків світу сприяє культурному обміну та побудові міцних міжнародних стосунків. Багато учасників клубу знаходять справжніх друзів, весело та цікаво проводять час. 


    З чого розпочати?


    Англомовний дискусійний клуб доступний для всіх охочих. Зверніть увагу на Debate club від центру освіти «Оптіма». Під час зустрічей у Microsoft Teams учасники розмірковують, обговорюють і досліджують різні предмети, вчаться аргументувати свою думку, експериментують зі стилями публічних виступів. Нудьгувати точно не доведеться! Дізнайтеся деталі в менеджерів, зареєструйтеся на зустріч і долучайтеся до наступних дебатів в англомовному дискусійному клубі!





    Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


    Пошук