ТОП Агенцій Аніматорів для дітей у Вінниці


Опубліковано 20 Квітень 2023 о 12:00

Блог Діти в місті Вінниця >  Свята >  ТОП Агенцій Аніматорів для дітей у Вінниці


ТОП Агенцій Аніматорів для дітей у Вінниці

Photo: freepik.com


Здавалося б, замовити розважальну програму для дітей у Вінниці та організувати дитячий день народження, випускний у садочку чи новорічне свято, не є проблемою. Шоу-програми для дітей можна обрати які завгодно, це може бути хімічне шоу чи ігровий квест, шоу фокусників або ж вечірка блогерів. Словом, «дитячий день народження» вже давно перестав асоціюватися із застіллям батьків і тихо граючими у куточку дітьми. Тепер сучасні батьки обирають замовити аніматорів на день народження дитини — артистів у яскравих костюмах, які професійно розважають іменинника та його друзів протягом кількох годин. 


Розваги для дітей у Вінниці, включаючи послуги аніматорів сьогодні пропонують безліч святкових агенцій. Але, насправді, всі вони різні, мають як свої переваги, так і недоліки. Тож кому доручити проведення дитячого дня народження? Де замовити найкращий торт? Яким аніматорам довірити своїх дітей? 


Беззаперечно, дитинство – це найпрекрасніший період у житті кожної людини. Дитячий аніматор повинен обиратися відповідально, адже не рідко бувають випадки коли день народження дитини було просто зіпсовано через неправильно обрану анімаційну програму. А як відомо, діти дуже швидко розчаровуються. Саме тому аніматор на день народження дитини у Вінниці має бути найкращим, таким, що перетворить свято на справжню казку, яку іменинник запам'ятає на все життя.  Де ж знайти такого чарівника? 


В даній добірці ділимося ТОП-3 найкреативнішими агентствами аніматорів у Вінниці, які зроблять ваше свято по-справжньому феєричним та незабутнім.


1.  Агенція Свята Golden Light 

Photo: Агенція Свята Golden Light


Одне з головних завдань організації будь-якого свята, а особливо дитячого - це створення святкової та дружньої атмосфери, радісного настрою та позитивних вражень. Професійні Аніматори у Вінниці - те, на чому спеціалізується Агенція Свята Golden Light. Працюючи в івент індустрії та шоу-бізнесі з 2012 року, команда професіоналів має за плечима неабиякий досвід у сфері розваг.


Тут вам запропонують широкий вибір персонажів аніматорів - від Міккі-Мауса до Трансформерів. Переконатися в цьому можна на їх сайті - https://led-show.com/kids/vinyca3/.


Анімаційна команда має у своєму розпорядженні святкові декорації, всі необхідні реквізити та вражаючі костюми. До того, індивідуальний підхід до кожного замовника - гарантовано, всі ваші побажання будуть враховані. В даному агентстві замовити аніматорів у Вінниці можна для дітей різного віку. Аніматори для дорослих на день народження, весілля корпоратив, ювілей - теж не проблема. Святкова агенція готова допомогти в організації та проведенні будь-якого свята, оскільки має великий каталог артистів, аніматорів, співаків, музикантів, шоу-програм та творчих колективів.


Не секрет, що жодна агенція не тримає аніматорів у своєму штаті. І тут варто відмітити, що GL агенція має достатню кількість "своїх" аніматорів, які завдяки відповідній кваліфікації та великому досвіду роботи, з легкістю спілкуються з дітьми та залучають їх до розважальної програми. Як результат -  дитячий сміх та посмішки, задоволені як діти, так і дорослі.  

Дитяче свято у супроводі кумедних та енергійних аніматорів GL агенції - це завжди веселі та незвичайні конкурси з численними реквізитами, захоплюючі ігри та тематичні майстер-класи. А родзинкою свята ви можете обрати шоу мильних пузирів у Вінниці, що також є досить популярною послугою. Слід зазначити, що неповторні шоу-програми створили цьому агентству відмінну репутацію. Ціни на аніматорів у Вінниці та послуги для організації дитячих свят можна дізнатися у менеджерів, залишивши свою заявку на сайті.


2. Компанія Creative Play

Photo: Компанія Creative Play

 

Ще один варіант, вартий вашої уваги: компанія Creative Play - це насамперед лідер з виробництва дитячих ігрових та спортивних майданчиків. Завдяки специфіці своєї основної роботи, ці професіонали чудово знають, як догодити не тільки дітям, але і їхнім батькам.  Один з напрямків діяльності компанії - організація відкриття дитячих майданчиків. Саме тому  компанія має багатий та незвичайний досвід в організації дитячих свят і вже багато років поспіль співпрацює лише з досвідченими та надійними аніматорами, які викладаються на всі 100%. Аніматори на виїзд професійно грають роль своїх персонажів, даруючи учасникам заходу посмішки, позитив та неповторні емоції. Дитячі роки - це магічний час, який ніколи не повториться. І турботливі батьки це добре розуміють. Тому замовити дитячих аніматорів на свято у Вінниці - слушна думка.


Creative Play - чудовий майданчик для широкого вибору ваших улюблених персонажів із мультику, казки чи фільму. Відвідати його можна за наступним  посиланням https://creativeplay.com.ua/product/animatori-dlya-ditej-vinnicya.


Вартість послуг аніматора від Креатів Плей залежить від багатьох факторів. Подробиці можна дізнатись у менеджера, зателефонувавши до компанії.


3. Івент Агенція Fantasy «Фантазія»

Photo: Івент Агенція Fantasy «Фантазія»


Агенція Fantasy «Фантазія» – компанія, яка займається організацією та проведенням будь-яких свят: дні народження, весілля, ювілеї та звичайно дитячі свята. Агентство має багаторічний досвід у івент-індустрії тому запропонує вам унікальні і неповторні ідеї для організації свята з урахуванням всіх ваших побажань. Анімаційна програма у Вінниці не виключення.


Тут працюють професійні аніматори та актори. Розважальна шоу програма для дітей та дорослих у Вінниці - їх головна задача: вони виїжджають додому в межах міста, привозять із собою весь реквізит та костюми, пошиті на замовлення.


Тематику та програму свята, враховуючи параметри віку, інтереси учасників та місце проведення, можна підібрати самостійно прямо на сайті агентства https://sexy-fantasy.com.ua/animatory/vinnica/.


Тож замовити аніматорів на виїзд у Вінниці - дуже просто. За плечима у компанії кілька років досвіду роботи та численні відгуки задоволених клієнтів. 


Запросити аніматора на свято у Вінниці - означає провести його шумно і весело.  До того ж, свято не обійдеться без подарунків, і тому можна до будь-якої програми додатково замовити легкий аквагрим, фігурки з повітряних куль, майстер-клас, а також музичний супровід. Всі перелічені ТОП 3 агенції свята завжди готові здивувати як дорослих так і дітей. Тож не баріться і переконайтеся в цьому самі!






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук