Як вибрати конверт на виписку з пологового будинку для новонароджених?


Опубліковано 18 Липень 2023 о 12:00

Блог Діти в місті Вінниця >  Оглядові статті >  Як вибрати конверт на виписку з пологового будинку для новонароджених?


Як вибрати конверт на виписку з пологового будинку для новонароджених?

Photo: mumami.com.ua


Вже минули 9 місяців, які пройшли в очікуванні появи на світ маленького дива. І не тільки батьки, а й близькі родичі вже встигли помилуватися маленькою людиною, яка нещодавно з'явилася на світ. І зовсім скоро, на неї чекає дорога з пологового будинку додому. Відповідно, це перший урочистий випадок у житті для новонародженого. Дитина має виглядати на ньому при повному параді. Адже на це свято зберуться як родичі, так і друзі сім'ї.

Ось чому, навіть ще до народження немовляти, варто подбати про те, щоб купити конверт для виписки. У якому дитина не тільки чудово виглядатиме, а й головне – почуватиметься максимально комфортно та затишно, а значить, не вередуватиме під час своєї першої фотосесії. Водночас потрібно ще й правильно вибрати конверт на виписку. Адже сьогодні вони представлені у величезному різноманітті. І відрізняються не лише своїм дизайном, а й іншими характеристиками. Тому, для того щоб ви змогли купити «правильний» конверт для новонароджених, ми поговоримо про те, якими вони бувають, на які моменти звернути увагу і в чому особливості та переваги кожного.


Які можна конверти на виписку з пологового будинку купити в Україні?


На превелике щастя – які тільки забажаєте. На будь-який смак та колір. А також ті, які будуть актуальними у тому чи іншому випадку. Відповідно, ви маєте всі шанси для того, щоб куплений вами конверт на виписку не тільки виправдав, а й перевершив усі ваші очікування. Ну що почнемо?


Пора року

Перше, з чого варто почати, вибираючи вбрання для свого чада. Наприклад, якщо ваше маля ощасливило вас своєю появою влітку або просто в теплі місяці, то в такому випадку ідеальним варіантом буде мусліновий конверт на виписку. Який не тільки дуже ошатно і презентабельно виглядає, але ще й подарує малюкові приємну прохолоду. Що природним чином позначиться сприятливо на його самопочутті і відповідно спокої батьків. Ну а якщо це осінь або зима, то в такому випадку вам знадобляться конверти на виписку з пологового будинку з утеплювачем. Або ж підкладкою з бавовни чи флісу. Дуже практична та універсальна річ.


Матеріал

Також має велике значення. Про мусліновий конверт ми вже сказали – відмінне рішення для теплої пори року. Тим більше, це бавовняна тканина, яка відмінно «дихає», дозволяючи уникнути появи почуття паркості, не дратує шкіру малюка і неймовірно приємна на дотик. Для весни чи осені, а особливо в сухі дні варто купити оригінальний та ошатний в'язаний конверт на виписку, який виглядає дуже стильно та стане чудовим вбранням для першої сімейної фотосесії. Конверти на виписку з плащової тканини – саме те, що потрібно для негоди. Саме вони допоможуть захистити малюка від дощу та вітру. Тож йому не страшна будь-яка негода. Як бачимо, тут є чому приділити увагу і заздалегідь подумати на якому варіанті варто зупинити свій вибір.


Функціональність

Насправді тільки на перший погляд може здатися, що конверт на виписку – це «одноразова» річ. І стане в нагоді тільки для того, щоб перенести дитину від дверей пологового будинку до дверей рідного дому. Можливо колись так і було. Але сьогодні, конверти для новонароджених можуть приємно здивувати вас своєю практичністю та універсальністю. Наприклад, багато які з них можна використовувати як підстилку у візочок. Або ж як легкий плед, яким можна накривати дитину, коли ви відпочиваєте на природі або подорожуєте на автомобілі. Деякі батьки як альтернативу конверту використовують плед, загорнувши в нього малюка під час виписки. Більше того, такі «покривала» можуть бути подвійними. Наприклад, якщо на вулиці тепло, ви можете використовувати більш тонку частину. А якщо прохолодно, з'єднати її з теплою підкладкою за допомогою застібки «блискавки». Причому робиться все це дуже просто і швидко.

Ну і звичайно, завжди пам'ятаємо про естетичну складову. Тому купити плед чи конверт на виписку можна під колір коляски. Або ж вибрати такий для хлопчика чи дівчинки. Хоча сьогодні все більш популярними стають конверти на виписку в стилі унісекс. Виконані в спокійних нейтральних тонах вони будуть личити будь-якому малюкові. Також, в комплекті можуть йти великі ошатні банти або бубони з натурального хутра на капюшон, що відстібаються. Або ж з милими вушками.


Photo: mumami.com.ua


Якщо конверт на виписку, то в інтернет-магазині Mumami


Сьогодні конверти на виписку з роддому не дефіцит і є багато місць, де їх можна купити. Але не завжди вам запропонують такі фабричного виробництва, якісні, виготовлені з екологічно чистих і, що найголовніше, безпечних для здоров'я матеріалів. Тим більше йдеться про одяг для новонароджених. У той час, як звернувшись до інтернет-магазину товарів для найменших mumami.com.ua, ви зможете конверт на виписку чи плед дитячий купити найкращий у своєму роді. Причому, за адекватними цінами. Завдяки чому зможете побалувати своє чадо ще якоюсь обновкою.

Ми знаємо, як вам догодити!





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук