Як вибрати ігрові навушники для дитини: поради від експерта


Опубліковано 29 Серпень 2023 о 16:00

Блог Діти в місті Вінниця >  Оглядові статті >  Як вибрати ігрові навушники для дитини: поради від експерта


Як вибрати ігрові навушники для дитини: поради від експерта

Photo: ctrs.com.ua


Ігрові навушники стали важливою частиною світу розваг, але коли мова йде про вибір даного аксесуара для дитини, потрібно враховувати певні особливості та правила. Не є таємницею, що саме діти полюбляють годинами просиджувати перед комп’ютером. Тому рекомендують дуже відповідально підходити до пошуків цього геймерського аксесуара.


Брендові ігрові навушники ви маєте змогу купити за посиланням https://www.ctrs.com.ua/ru/naushniki/naznachenie_igrovye-garnitury/ в інтернет-магазині “Цитрус”.


Онлайн-консультанти завжди готові допомогти з вибором. Радимо також прислухатися до наступних порад.


Що враховувати, купуючи дитячі геймерські навушники


Ось від яких факторів рекомендують відштовхуватися експерти та медичні фахівці:

  • Вік дитини та розмір навушників

Перед вибором ігрових навушників слід враховувати вік дитини. Для молодших дітей рекомендується обирати компактні та легкі моделі, які не тиснутимуть на вуха. Також вони не повинні бути занадто важкими та сильно тиснути на вуха.

  • Гучність та обмеження рівня звуку

Один із головних аспектів, на який слід звернути увагу, – це рівень гучності навушників. Важливо вибирати моделі з обмеженням гучності, щоб уникнути можливого пошкодження слуху дитини через високий звуковий тиск.

  • Зручність та матеріали

Забезпечення комфорту під час довгих ігрових сесій є ключовим аспектом. Варто звернути увагу на матеріали, з яких зроблені амбушури навушників та наголів'я. Погана якість матеріалів може призвести до дискомфорту та подразнення ніжної дитячої шкіри.

  • Мікрофон та комунікація

Якщо дитина планує грати в мультиплеєрні ігри або спілкуватися з друзями під час гри, наявність якісного мікрофона є важливою. Переконайтеся, що звук з мікрофона є чітким і зрозумілим. Як стверджують фахівці, спілкування сприяє соціалізації та вмінню працювати в команді

  • Безпека та збереження слуху

Збереження слуху дитини – пріоритетне завдання для батьків. Обирайте навушники з обмеженим рівнем гучності, які відповідають рекомендаціям світових організацій щодо безпеки слуху. Також розгляньте можливість вибору бездротових навушників, що зменшить ризик заплутування дротів та можливих травм. Протягом останніх років зростає кількість проблем зі слухом у пацієнтів молодого віку через те, що вони полюбляють багато часу проводити в навушниках, котрі працюють на повну гучність. Цього слід уникати.


bVub7-kcwt-ZuAXErXi0EWsuYRjLTFz1S2OoR_Q179RkE_RwhZYUxWqHBxZNtiHtH8NTsW_c9HvD93Vsz-lYNm1kerzPsSFOAnJnIYTSoc2hgoJWvCR2hB0KKVaoZwxp82aH_7N-e0BTCVRIT2xujQ

Photo: ctrs.com.ua


Резюме: замість післямови


Комп’ютерні ігри давно стали частиною життя сучасної людини. Ставитися до них можна у різний спосіб. Дехто вважає, що комп’ютерні ігри допомагають розвивати логічне мислення та поліпшувати реакцію. Це важливі якості у дорослому житті. Хоч би що там було, намагайтесь створити найкращі умови для своїх дітей, аби їхні геймерські захоплення не призвели до погіршення зору та слуху. А для цього варто обирати лише якісні та фірмові аксесуари в магазині авторизованого дилера.

Інтернет-магазин “Цитрус” пропонує вашій увазі навушники від відомих світових брендів. Тут вам запропонують різноманітні типи: дротові, бездротові, накладні, вакуумні вкладки. Недорогі моделі коштують від 299 гривень. Але дійсно якісні навушники варто шукати в ціновому діапазоні, починаючи від двох – трьох тисяч гривень.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук