Геловін: добірка фільмів і мультиків для атмосферного вечора


Опубліковано 24 Жовтень 2023 о 10:00

Блог Діти в місті Вінниця >  Геловін: добірка фільмів і мультиків для атмосферного вечора


Геловін: добірка фільмів і мультиків для атмосферного вечора

Photo: Freepik


Геловін — ідеальний час, щоб посидіти в колі сім’ї та насолодитися моторошними розвагами. Незалежно від того, чи є у вас настрій до жахливо прекрасних фільмів чи мультфільмів, цей може бути чудовий час, проведений разом із дітьми.

«Діти в місті» пропонують до вашої уваги добірку фільмів і мультфільмів, які зроблять вечір на Геловін справді атмосферним.


Маєток з привидами


Це нова екранізація популярного парку розваг від студії Дісней. Родина потрапляє в таємничий особняк із привидами, і їх закручує вир захопливої та комічної моторошної пригоди.



Video: Kinomania Film Distribution


Читайте також: Геловін: що подивитись із дітьми та підлітками


Університет Монстрів


Ви побачите справжній Університет монстрів – ВНЗ, де різних страшилок навчають правильно жахати дітей, ховатися у шафі та під ліжком, та й взагалі, всім монстрячим хитрощам. А найкращі з них матимуть честь працювати у Корпорації монстрів.



Video: B&H Film Distribution Company


Легенда про Сонну Лощину


Класична історія від Вашингтона Ірвінга оживає на екранах. Приєднуйтеся до легендарного шкільного вчителя Ікабода Крейна, який зустрічає зловісного Вершника без голови у маленькому моторошному містечку.



Video: Rotten Tomatoes Classic Trailers


Кошмар перед Різдвом


Позачасовий шедевр Тіма Бертона – це найкращий фільм про Хелловін і Різдво, об'єднаний в одне ціле. Слідкуйте за мрійливим Джеком Скелетоном – зіркою міста Хелловін, коли він відкриває світ Різдва, і вирішує принести Різдво у Хелловін.



Video: Rotten Tomatoes Classic Trailers


Паранорман


Норман – молодий хлопець із надзвичайною здатністю бачити привидів і розмовляти з ними. Коли Норман зустрічає справжніх зомбі, відьом та мстивих духів, його пригоди стають настільки ж моторошні, як і зворушливі.



Video: B&H Film Distribution Company


Книга життя


Якщо вам подобається атмосфера мультфільму Коко, гляньте також Книгу життя. Тут ви побачите мексиканське святкування Дня мертвих. Цей чудовий анімаційний фільм відправить всю вашу родину у фантастичну подорож до Країни пам’яті і духів



Video: Rotten Tomatoes Trailers


Відьми


Чудова інтерпретація відомої казки про відьом. Хлопчик-сирота опиняється в готелі, де відьми вирішили влаштувати свої відьомські збори. Так сталося, що вони навіть перетворили хлопчика на мишу. Прекрасна та по-доброму страшна казка з Енн Гетевей у ролі головної відьми.



Video: Warner Bros. Pictures Ukraine


Ми – монстри


Уявіть, якби під час Геловінської вистави, де вся ваша родина грає різних монстрів, сталася магія, і ви б перетворилися на справжніх чудовиськ. Моторошно. Саме в таку історію і потрапили герої мультфільму.



Video: VLGFILM Ukraine


Маленький вампір


Це історія про хлопчика, який подружився з родиною вампірів. Це чудовий і добрий мультфільм про дружбу, пригоди та прийняття з моторошним відтінком.



Video: UFD Independent Films


Будинок-монстр


Троє друзів виявляють, що у моторошному будинку навпроти є не просто привиди. Вони з’ясували, що весь будинок і є живий монстр! Це чудовий мультфільм, який показує, що не варто судити про книжку по обкладинці. Кінцівка розчулить всю вашу родину.



Video: SWEET.TV


Читайте також: Добірка цікавих ідей та виробів до Геловіну





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук