Літнє свято фруктового смаку: 3 простих рецепти фруктового морозива для дітей
Опубліковано 05 Липень 2024 о 17:00
Блог Діти в місті Вінниця > Харчування > Літнє свято фруктового смаку: 3 простих рецепти фруктового морозива для дітей
Photo: lasunka.com
Літо – це час для веселощів, канікул та прохолодних десертів. І немає нічого кращого, ніж охолоджуватися фруктовим морозивом. Та замість того, аби просто купити морозиво, пропонуємо вам три чудових рецепти домашнього фруктового морозива, які ви зможете приготувати разом з вашими маленькими кулінарними помічниками.
Морозиво з манго та бананом
Інгредієнти:
- 2 банани
- 1 манго
- 1/2 склянки натурального йогурту (або кокосового молока)
- 1 ст. л меду або кленового сиропу (на ваш смак)
Рецепт приготування:
- Банани та манго нарізати та відправити в морозильну камеру щонайменше на 4 годин.
- Покласти заморожені фрукти, йогурт та мед (або кленовий сироп) у блендер.
- Збивати до однорідності.
- Перелити у контейнер для морозива та заморожувати протягом 2-3 годин або до тих пір, поки морозиво не затвердне.
Ягідне морозиво з кокосовим молоком
Інгредієнти:
- 2 склянки ягід (малина, полуниця або суміш)
- 1/2 склянки кокосового молока
- 2 ст. л меду
Рецепт приготування:
- Ягоди відправити у морозильну камеру принаймні на 2-3 години.
- Покласти ягоди, кокосове молоко та мед у блендер.
- Збивати до однорідної консистенції.
- Перелити у контейнер для морозива та заморожуйте щонайменше 3-4 години.
Морозиво з бананом та апельсином
Інгредієнти:
- 2 банани
- сік та цедра 2 апельсинів
- 1/2 склянки грецького йогурту
- 2 ст. л меду
Рецепт приготування:
- Нарізані банани відправити у морозильну камеру приблизно на 4 години.
- У блендері змішати заморожені банани, сік та цедру апельсинів, йогурт та мед.
- Збивати до однорідності.
- Перелити у контейнер для морозива та заморожуйте протягом 2-3 годин або до тих пір, поки морозиво не затвердне.
Ці рецепти – чудовий спосіб насолодитися свіжістю фруктів у найспекотніші дні літа. Під час приготування дозвольте вашим малюкам допомагати – вони будуть в захваті від процесу та з задоволенням скуштують морозиво, що приготували власноруч!